Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Θέλω έναν υποψήφιο βουλευτή στο γραφείο μου ΤΩΡΑ !



Θέλω τώρα έναν υποψήφιο στο γραφείο μου , να του παραχωρήσω την θέση μου για μία ώρα και μόνο.

Μόνο έτσι θα καταλάβει τι τραβάει ο κόσμος , τι ζει και τι βιώνει καθημερινά σε αυτό το αδιέξοδο που τον έφεραν τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι τώρα .
Θέλω να ακούσει αυτά που ακούω, θέλω να εξηγήσει και να απαντήσει σε όσα δεν μπορώ και δεν ξέρω εγώ.
Θέλω να απαντήσει στην 23χρονη Γιούλη ,γιατί τελείωσε με άριστα πήρε το πτυχίο και κάθεται στο σπίτι της στέλνοντας αμέτρητα βιογραφικά χωρίς απάντηση από τις εταιρίες .
Θέλω να απαντήσει στην Ελένη ,την νοσηλεύτρια ,που της ήρθε η μισθοδοσία 2,84 ευρώ από αναδρομικές κρατήσεις γιατί έγινε αυτό.
Θέλω να πει στον άντρα, την γυναίκα, το παιδί, τον νέο, και τον γέρο που περνάνε μέσα από τον τυφώνα "καρκίνος" γιατί τους έκοψε το κράτος τα χρήματα για τα φάρμακά τους και τις χημειοθεραπείες και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν τώρα .
Θέλω να πει στην 11χρονη Μαρία, που πηγαίνει 6η δημοτικού γιατί έκανε μάθημα τον χειμώνα χωρίς καλοριφέρ , γιατί διάβαζε σε φωτοτυπίες και γιατί η μάνα της δεν είχε να της δώσει ούτε ένα ποτήρι γάλα πριν φύγει από το σπίτι.
Θέλω να πει στην γιαγιά από το Νευροκόπι και τον συνταξιούχο από την Φλώρινα γιατί δεν πήραν το επίδομα θέρμανσης .
Θέλω να πει στις μητέρες που γέννησαν πρόσφατα ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν λάβει το επίδομα τοκετού .
Θέλω να πει στους συνταξιούχους με αναπηρία γιατί έχουν περάσει 3 επιτροπές και ακόμη περιμένουν, και περιμένουν, και περιμένουν ενάμιση χρόνο τώρα την σύνταξή τους για την οποία έχουν δουλέψει σκληρά χρόνια ολόκληρα .
Θέλω να απαντήσει σε όλους εκείνους που ρωτάνε γιατί η βενζίνη έφτασε στα 2 ευρώ και γιατί αυξάνονται και πάλι τα διόδια .
Θέλω τέλος, να απαντήσει σε όλους μας, γιατί θα αυξηθούν και πάλι ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ και εισιτήρια .
Μήπως αυξήθηκε ο μισθός μας και δεν το ξέρουμε ;
Αν βρω έναν υποψήφιο που να αντέξει να τα ακούσει όλα αυτά και κυρίως που να έχει απαντήσεις πραγματικά θα τον ψηφίσω δαγκωτό .
Αν βρείτε εσείς επίσης ,να μου γράψετε .

Μάγδα 
www.magdatsegkou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: