Υλικά
600 ml γάλα 3,5% λιπαρά
300 γρ. αλεύρι
4 αυγά
50 ml ηλιέλαιο
1 κ.γλ. ζάχαρη
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τις
κρέπες σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε
με ένα αυγοδαρτη πολύ καλά μέχρι να
γίνει λείο το μείγμα μας.
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί ΓΙΑ
2-3 ώρες στο ψυγείο.
Ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο σε ένα
αντικολλητικό τηγάνι, φροντίζουμε να
πάει παντού και μόλις κάψει λίγο το
τηγάνι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε
μέτρια φωτιά, παίρνουμε μία κουταλιά
με μία βαθιά κουτάλα και ρίχνουμε μείγμα
μέσα στο τηγάνι.
Μόλις είναι έτοιμη θα αρχίσει να
ξεκολλάει από το τηγάνι και τη γυρίζουμε
από την άλλη πλευρά να ψηθεί.
Συνοδεύετε με παγωτό της αρεσκείας
σας με φρούτα και περιχύστε με γλυκό
βύσσινο κα σαντιγί.
Tolis
Anastasios
Honorary
President
Director
of Chef's club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου