Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Οταν η ανοησία ''ματώνει'' και εικόνες στην Ήπειρο, με πρωτοσέλιδο εφημερίδας



Υπερβολές, ψέμματα, ή απλώς μια ακόμη ανοησία τυπωμένη σε δημοσιογραφικό χαρτί?  Ίσως και τα τρία, με επιπλέον μερικά παρόμοια...Κοιτάξτε το σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας της Αθήνας και μάλιστα με πηχιαίους τίτλους... "ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ...ΜΑΤΩΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΠΤΙΣΤΗ!"
Δίπλα εξηγούν γιατί ...μάτωσε η Εικόνα: "Εξισλαμίζουνε τα Ελληνόπουλα, με σχολικές νπροσευχές στον Αλλάχ στην Δ. Δημοτικού" - "Αντιδρούν οι Μητροπολίτες για την αφαίρεση του Σταυρού και τη βεβήλωση Εκκλησιών" - Έφτασε η ώρα των προφητειών. Τα αποτελέσματα του Γενικού Πολέμου...". 



Απο την πρώτη σελίδα παραπέμπει στο δισέλιδο σαλόνι της εφημερίδας με τίτλο "Τα αποτελέσματα του Γενικού Πολέμου" -Έφτασε η ώρα των Προφητειών"... Όποιος είχε το κουράγιο να τα διαβάσει θα διαπίστωνε ένα κοκτέϊλ διαφόρων... δοξασιών για καταστροφή του κόσμου κ.λ.π. κ.λ.π.


Τώρα πώς κατάφεραν να συνδυάσουν την Εικόνα που ματώνει στην Ήπειρο, με όλα τα άλλα περίεργα, ευτυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να αντιληφθούμε, ούτε να καταναλώσουμε πολύτιμη φαιά ουσία να τα εξηγήσουμε, για να μη γίνουμε γραφικοί. Φυσικά δεν γνωρίζουμε και σε ποιά περιοχή της Ηπείρου...μάτωσε η Εικόνα... 
Θεέ μου τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε ακόμη απο κάποιους περίεργους θρησκόληπτους, που δεν αναγνωρίζει ούτε η Εκκλησία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου