Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και του internet, το lifestyle σαν θεματολογία συνεχίζει να αναπνέει και να δημιουργεί... Έτσι, το ένα ψηφιακό περιοδικό μετά το άλλο, απ΄ όλα τα μέρη του πλανήτη, κάνουν τις δικές τους αισθητικές παρεμβάσεις χαρίζοντας στα εκατομμύρια των αναγνωστών τους θέματα και εικόνες που εξιτάρουν μυαλό και φαντασία.

Ένα από αυτά τα online περιοδικά είναι και το «B-authentique», μια καθαρά ψηφιακή, ημερήσια περιοδική έκδοση που -εκτός των άλλων- συγκεντρώνει τη συμμετοχή εκατοντάδων καλλιτεχνών και δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο. Το ίδιο το περιοδικό αναφέρει ότι η βάση του βρίσκεται στην Γαλλία και την Αργεντινή αλλά στην έκδοση μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ, όσοι πληρούν βέβαια κάποιες αισθητικές προϋποθέσεις και κριτήρια, στέλνοντας ένα απλό email με τη δουλειά τους στο «B-authentique». 

Σε μία από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του, το «B-authentique» και ο φωτογράφος Gregory Cecil γδύνουν (στην κυριολεξία) το μοντέλο Jennifer Thomas και το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό. Δεν συμφωνείτε;