Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Με λύση ανάγκης έκλεισε το ψηφοδέλτιο η Νέα Δημοκρατία: Στέργιος Γιαννάκης, Δημ.Γιολδάσης, Μ.Κατσικοβόρδου και Θωμάς Πεπόνης

ypopsifioi ND teliko

Κατώτερο των προσδοκιών εμφανίζεται τελικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα, αφού δεν κατάφεραν οι υπεύθυνοι για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου να διατηρήσουν σε ισχύ τον αρχικό σχεδιασμό τους.
Η παραίτηση του βουλευτή Δημήτρη Τσουμάνη ο οποίος δεν τους ενημέρωσε έγκαιρα για την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος, δημιούργησε αναταραχή στο κυβερνών κόμμα το οποίο στην αγωνία του να βρει υποψήφιους εισέπραττε την μία άρνηση μετά την άλλη.

Έτσι καταλήγει σε μια λύση ανάγκης,  με τον Στέργιο Γιαννάκη να σηκώνει το κύριο βάρος της προεκλογικής μάχης και τον πρώην Δήμαρχο Φιλιππιάδας Δημήτρη Γιολδάση να μπαίνει στη μάχη λαβωμένος από την πρόσφατη εκλογική του αποτυχία στον Δήμο Ζηρού και που θα επιθυμούσε να πάρει μια  «ρεβάνς» .

Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν η άνεργη επικοινωνιολόγος(;) Μαρία Κατσικοβόρδου, μέλος της Ν.Ε.Πρέβεζας και ο δικηγόρος Θωμάς Πεπόνης, μέλος και αυτός της Ν.Ε.Πρέβεζας ο οποίος ήταν ο μόνος τελικά που δέχθηκε να μπει σαν υποψήφιος βουλευτής την τελευταία στιγμή για να βγάλει από τη δύσκολη θέση το κόμμα του.

Με μια λιτή του δήλωση στο facebook ο ίδιος ο Θωμάς Πεπόνης ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ την υποψηφιότητα του, αναφέροντας τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρα σας ανακοινωνω οτι η παραταξη της Νεας Δημοκρατιας ,με τιμησε συμπεριλαμβανοντας με στους υποψηφιους βουλευτες της των επερχομενων εκλογων» .

Σημειώνουμε ότι τόσο η Μαρία Κατσικοβόρδου όσο και ο Θωμάς Πεπόνης ουδέποτε έχουν εκτεθεί σε εκλογική διαδικασία ούτε σε επίπεδο δημοτικού ή περιφερειακού συμβούλου ή σε οποιονδήποτε άλλον μαζικό φορέα ή σε εσωκομματικό γκάλοπ και κατά συνέπεια η εκλογική τους δυναμική παραμένει άγνωστη και ίσως μη υπολογίσιμη.
Η Νέα Δημοκρατία όμως κατέληξε σε λύση ανάγκης αφού ο χρόνος για την κατάθεση του ψηφοδελτίου τελειώνει καθώς θεωρεί σίγουρη την έδρα αλλά είναι βέβαιο πως με ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερισχύσει και η Ν.Δ. θα χάσει την πρωτιά στο Νομό μας.
Μια πρωτιά που στις προηγούμενες εκλογές την είχε εξασφαλίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου