Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η έλευση του νέου χρόνου στον Κόσμο


















Φωτογραφίες εκδηλώσεων από την έλευση του νέου έτους. Μια συλλογή από διασκεδαστικά, ανόητα, ασυνήθιστο, γραφικά και μοναδικές φωτογραφίες ανθρώπων από διάφορα μέρη του κόσμου, είτε ετοιμάζεται να γιορτάσουν το 2014 ή ήδη  το έχουν κάνει.

Ημετάφραση των κειμένων, που συνοδεύουν τις φωτογραφίες γίνεται αυτόματα από την google

Στην παραπάνω φωτογραφία,ένας γλεντζές γράφει "2014" με βεγγαλικά μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, 30 Δεκεμβρίου 2013.

Ένας άνδρας ντυμένος ως Viking παίρνει μέρος στην λαμπαδηφορία, όπως κάνει το δρόμο του μέσα Εδιμβούργου για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ρεβεγιόν στις 30 Δεκεμβρίου, στη Σκωτία. Περίπου 80.000 άτομα αναμένεται στην πόλη για τις παραδοσιακές γιορτές της Πρωτοχρονιάς, τα οποία κινούνται πάνω από τρεις ημέρες. Εισιτήρια έχουν αγοραστεί για την εκδήλωση από τους ανθρώπους από πάνω από εξήντα διαφορετικές χώρες.

Ένας άνδρας βλέπει πάνω από γαλοπούλες στο χωριό Baldushk, 16 χλμ από την πρωτεύουσα Τίρανα, Αλβανία στις 30 Δεκεμβρίου 2013. Σύμφωνα με τους κατοίκους, η τιμή της γαλοπούλας, το κύριο πιάτο στο δείπνο της Πρωτοχρονιάς, έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια σε περίπου 55 ευρώ όλο και πιο ακριβά για πολλές οικογένειες Αλβανών.

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, κέντρο, περιβάλλεται από Χριστιανούς κληρικούς όπως ο ίδιος φιλοξενεί μια δεξίωση της Πρωτοχρονιάς για τους αρχηγούς του Ισραήλ χριστιανικά δόγματα στην κατοικία του στην Ιερουσαλήμ, Ισραήλ 30 Δεκεμβρίου 2013.

Ένας εργαζόμενος παίρνει ένα διάλειμμα, ενώ την οργάνωση "που επιθυμούν σφαίρες» μαζί Marina Bay στη Σιγκαπούρη, 30 Δεκεμβρίου 2013. Οι άνθρωποι έγραψε τις ευχές τους για το νέο έτος σε σφαίρες πριν από την τοποθέτησή τους στο ποτάμι.

Ένας χορευτής από τη βορειοανατολική περιοχή της Ρουμανίας Μολδαβία εκτελεί την "αρκούδα" χορό, ένα τελετουργικό για καλή τύχη στο νέο έτος, κατά τη διάρκεια παραδοσιακής παρέλασης στην Comanesti, 300 χλμ βορειοανατολικά του Βουκουρεστίου 30 Δεκ. 2013. Στην προ-χριστιανική χορευτές παραδόσεις της υπαίθρου που χρησιμοποιούνται για την περιοδεία από σπίτι σε σπίτι στα χωριά, ενώ το τραγούδι και το χορό για να αποκρούσει το κακό.

Μια άποψη από ψηλά τον 25ο όροφο του 1 Times Square κατά τη διάρκεια του 2014 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Test Philips Ball στο One Times Square την 30η Δεκεμβρίου 2013 στη Νέα Υόρκη.

Η μπάλα που θα πέσει στα μεσάνυχτα αντικατοπτρίζεται σε ένα κτίριο κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής στην Times Square στη Νέα Υόρκη, 30 Δεκεμβρίου 2013.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης της Πρωτοχρονιάς της εταιρίας «Pyroland« πυροτεχνήματα παρακολουθήσουν την πρόβα για τα μεγάλα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς δείξει σε Lauenbrueck, Γερμανία, 30 Δεκεμβρίου, 2013.

Σαμάνοι κρατώντας αφίσες του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un, εκτελεί ένα τελετουργικό της προβλέψεις για τη νέα χρονιά στην παραλία Agua Dulce στη Λίμα 30η Δεκεμβρίου 2013. Η τελετουργία είναι ένα τέλος-of-the-χρόνια παράδοση και οι σαμάνοι χρησιμοποίησαν την ευκαιρία να ρωτήσω για τον κόσμο.

Ιδιωτικούς φρουρούς εμφανίζουν τα πιστόλια τους όταν αστυνομικοί τυλιγμένα τα ακροφύσια με ταινίες σε μια πανεθνική εκστρατεία για να σταματήσει τους ιδιοκτήτες όπλο, αστυνομικών και στρατιωτικών από την πυρκαγιά τα όπλα τους για να υποδεχθούμε το νέο έτος Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 στο προαστιακό πόλη Quezon, βορειοανατολικά της Μανίλα, Φιλιππίνες. 
Παραδοσιακά Φιλιππινέζοι χαιρετίζουν το νέο έτος από την έκρηξη βεγγαλικών και καθιστώντας το δυνατότερο δυνατό θόρυβο, καθώς αδιάκριτη εκτόξευση των όπλων τους, που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και θανάτους.

Χιλιάδες βιοαποικοδομήσιμων μπαλόνια απελευθερώνονται από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης στο Patio do Colegio, το χώρο της ίδρυσης της πόλης το 1554, στις 30 του Δεκέμβρη του 2013 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Μιανμάρ αγόρια που φορούν στολές σχολείο τρέχουν καθώς παίζουν κοντά σε ένα χώρο διακοσμημένο για τη δημόσια Νέο Έτος αντίστροφη μέτρηση γιορτή της χώρας στη Γιανγκόν, Μιανμάρ 30 Δεκεμβρίου 2013. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη επίσημη δημόσια αντίστροφη μέτρηση Πρωτοχρονιά γιορτάζεται στη Γιανγκόν.

Τα πληρώματα εργάζονται για να εγκαταστήσετε πυροτεχνικών πλάνα για την επερχόμενη T-Mobile Πρωτοχρονιάς στην οθόνη πυροτεχνημάτων Δευτέρα, 30 του Δεκεμβρίου του 2013, στην κορυφή του Space Needle στο Seattle, Washington Η παράσταση διαρκεί οκτώ λεπτών θα οριστεί σε ένα μουσικό βαθμολογία της σύγχρονης pop, rock και hip-hop.


Ινδικό παιδιά σχολικής ανάβουν κεριά σχηματίζοντας την ημερομηνία 2014 », σε ένα σχολείο στη Agartala στις 30 Δεκέμβρη 2013, μία ημέρα πριν από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου