Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Tanfo Festival στη Πρέβεζα, στο Margarona Royal, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 26, 27 και 28 Ιουλίου 2013.




Στην Πρέβεζα γιορτάζει το tango. 

Είμαστε δυνατά συγκινημένοι και χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ότι μαζί μας θα είναι οι παγκοσμίου φήμης :Enrique και Guillermo De Fazio οι διασημότεροι σαν los Hermanos Macana! 
Ετοιμαζόμαστε γι αυτό, για ένα ακόμα μεγάλο η μάλλον αυτή τη φορά μέγιστο event στην Πρεβεζουλα μας που λόγο μεγέθους απαιτεί να βγει σαν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας.

Αποφασίσαμε άρα να δώσουμε στο event τη μορφή ενός festival με μια τέλεια συνταγή που περι...έχει το εξής menu :

 Κύριο πιάτο
lOS HERMANOS MACANA ένα πιάτο ζεστό,γενναιόδωρο και θελκτικό γεμάτο ενέργεια που θα κορυφώσει όλες τις τανγκαιρικες αισθήσεις σας , μέχρι σ'ενα σημείο που θα είναι αδύνατον να φανταστείτε.

Δεύτερο πιάτο θα επιστρέψουν στην Πρέβεζα και αυτή τη φορά μαζί
ο ROMAN GOMEZ & JONATAN BLATY δυο απαραίτητα συστατικά γ`αυτό το ΕVENT που θα δημιουργήσουν χαρούμενες ,σπάνιες νότες μαγείας γεμάτες από άρωμα tango!

Επιδόρπιο KYRIAKOS LA TAPERA η ψυχή της milongas, ότι πιο απαραίτητο για να απολαύσουμε μια μαγική βραδιά κάτω από το καλοκαιρινό φως των αστεριών.....ναι είπαμε καλοκαιρινό φως των αστεριών, διότι το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η πολυτελέστατη βεράντα 250 τμ με θέα τη θάλασσα από το ξενοδοχειακό συγκρότημα "Μargarona Royal ", διαμάντι του Αμβρακικού που θα φιλοξενήσει για όλο το τριήμερο τις milongas του festival μας !

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 26/07/2013
ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ 17:30΄
musicalizacion & musicalidad: από τι εξαρτάται η επιτυχίας μιας "milonga"??? θα μας απαντήσουν, θεωρητικά' και πρακτικά: ¨JONATAN & ROMAN & LA TAPERA
εναρκτήρια MILONGA με dj battle
ώρα έναρξης 20:30'
ο"γολιαθ" LA TAPERA VS " Δαβίδ" ALESSANDRO των Pa`BAILAR μια απίστευτη αναμέτρηση μέχρι τελευταία tanda που θα κριθεί μόνο από το κοινό ..και από τους " LOS HΕRMANOS MACANA"

ΣΆΒΒΑΤΟ 27/07/2013
super ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ από τούς "los hermanos Macana", ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:30΄
GRAN MILONGA με live πρόγραμμα από τous :
Blaty& Gomez
SHOW από τους" LOS HERMANOS MACANA"
ώρα έναρξης 22:30'

ΚΥΡΙΑΚΉ 28/07/2013
ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ 15:30΄ Los Hermanos Macana  και λίγη ώρα μετά από το σεμινάριο απογευματινή αποχαιρετιστήρια milonga.

ΤΙΜΉ ΠΑΚΈΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΉ ΚΑΤΆ ΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΊΚΛΙΝΟ ΔΩΜΆΤΙΟ ΓΙΑ ΔΙΉΜΕΡΟ ( 2 νύχτες ), ΣΤΟ MARAGARONA ROYAL ME ΈΝΑ ΠΡΩΙΝΌ ΚΑΙ ΈΝΑ ΓΕΎΜΑ ''half board"+ σεμινάριο + milongas 135 ευρώ.
ΤΙΜΉ ΠΑΚΈΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΉ ΚΑΤΆ ΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΆΤΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΉΜΕΡΟ ΣΤΟ MARAGARONA ROYAL ME ΈΝΑ ΠΡΩΙΝΌ ΚΑΙ ΈΝΑ ΓΕΎΜΑ
''half board"+ σεμινάριο + milongas 175 ευρώ.
ΤΙΜΉ ΜΌΝΟ ΓΙΑ GRAN MILONGA: 10 ΕΥΡΩ


Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν την διαμονή τους στο hotel margarona royal μέχρι 7 ημέρες πριν την έναρξη του festival στα τηλεφώνα 2682024360 ανακοινώνοντας τον λόγο κράτησης "φεστιβάλ tango ". Το ξενοδοχείο δέχεται μονοήμερες κρατήσεις αλλά με κανονική τιμή χωρίς προσφορά.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΆ 6944951676 ΚΑΙ 6934034210
για κρατηση δωματιων στα τηλ margarona royal:26820-24360

www.margaronaroyal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου