Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

...Αχ Ελλάδα του βολέματος, ποτέ δεν θα αλλάξεις !!!


Διαβάσαμε στο www.epiruspost.gr την είδηση ότι κάποιοι στέλνουν βιογραφικά ώστε να "βολευτούν" στη θέση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

Ερώτημα απλό: Σε περίοδο καθολικής πτώχευσης της Χώρας, είναι ανάγκη να διατηρηθεί αυτός ο ανύπαρκτος θεσμός

Ένας θεσμός που έγινε μόνο και μόνο για να βολευτούν κάποια "δικά μας" πρόσωπα. Ένας θεσμός που τίποτε δεν προσφέρει και σε τίποτα δεν εξυπηρετεί, τόσο σε αυτοδιοικητικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Αν, λέμε αν, η νέα κυβέρνηση δεν καταργήσει άμεσα αυτό το έκτρωμα και διορίσει αντικαταστάτη της σημερινής Γραμματέως Κας Δήμητρας Γεργακοπούλου - Μπάστα, τότε είναι σίγουρο ότι θα στείλει ηχηρό μήνυμα, ότι δηλαδή στην Ελλάδα πρώτο λόγο έχουν τα βολέματα και τίποτα άλλο...!!!

Ν.Κ

Το πλήρες κείμενο του epiruspost.gr έχει ως εξής:
"Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι μνηστήρες για τη θέση του Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
Μάλιστα ήδη κάποιοι έχουν αποστείλει τα βιογραφικά τους αλλά υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία τους χρωστάει και τώρα έφτασε η ώρα για να τους ανταμείψει.
Από τη Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα εκδηλώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη θέση αυτή και από στελέχη που ανήκουν στην κατηγορία αυτών που υπηρέτησαν επί μακρόν τα κοινά. Γιατί όχι ξανά λένε οι ίδιοι, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς...."


www.aetostz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου