Σε έναν όμορφο χώρο στην Ελευσίνα, στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου την Κυριακή 4 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε εκδήλωση για την αναβίωση του εθίμου του "Καγκελάρη". Ο χώρος γέμισε από τις πολύχρωμες γυναικείες φορεσιές από πολλά μέρη της Ελλάδος.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Βασίλειο Παππά, στους άξιους συνεργάτες του μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και στους αεικίνητους εθελοντές για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Πολλά μπράβο στους χοροδιδάσκαλους Έφη Ρούτη και Βασίλη Τσούνη που είχαν την επιμέλεια του συντονισμού όλων των χορευτικών.
Πολύ μελωδική η κομπανία με τον Κώστα Μήτση στο τραγούδι και τον Ναπολέοντα Δάμο (εγγονός) στο κλαρίνο
Δελτίο τύπου θα εκδοθεί από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου
Χορός ελεύθερος για όλους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου