Υλικά για 2 άτομα
2 χοιρινές μπριζόλες
4 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μήλο τριμμένο
400 γραμμάρια λάχανο χοντροκομμένο
1 κ.γλ. κουρκουμα
150 ml νερο
2 ποτήρια κρασί λευκό
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα
σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και
προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοκομμένο
πιπέρι τις χοιρινές μπριζόλες και τις
θωρακίζετε καλά από όλες τις πλευρές.
Αποσύρετε τις μπριζόλες από την
κατσαρόλα και προσθέτετε το υπόλοιπο
ελαιόλαδο.
Τσιγαρίστε το κρεμμύδι μαζί με το
μήλο για 1-2 λεπτά και προσθέτετε το κάρυ
και το λάχανο συνεχίζοντας το σοτάρισμα
για άλλα 2 λεπτά.
Προσθέτετε τον πελτέ, σβήστε με το
κρασί ,το ζεστό νερό αλάτι και φρεσκοκομμένο
πιπέρι και τέλος πάνω στο λάχανο τις 2
χοιρινές μπριζόλες.
Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε το
φαγητό να σιγοβράσει για 35-40 λεπτά.
Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου