Υλικά για 24 τηγανίτες
6 κ.σ. αλεύρι γεμάτες
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1/2 κ.γ. αλάτι
4 κ.σ. λάδι
4-5 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύετε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) με σύρμα ή πιρούνι ώστε να μην έχει σβώλους και αφήνετε το μείγμα 1/2 ώρα.
Σε τηγάνι με μέτρια φωτιά ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε για κάθε τηγανίτα 1 κουταλιά από τη ζύμη.
Ψήνετε μισό λεπτό, τις γυρίζετε μόλις χρυσίσουν και ψήνετε για άλλο μισό λεπτό περίπου.
Βγάζετε τις τηγανίτες σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας αφήστε για 2-3 λεπτά ,κόψτε με το κουπατ σε σχήμα καρδίας και σερβίρετε με βούτυρο και περιχύνοντας το μέλι,συνοδέψτε με φρούτα εποχής .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου