Υλικά για 6-8 άτομα
4 φλ.τσ. Κολοκυθάκια
τριμμένα, και στραγγισμένα καλά
2 φλ.τσ
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1/4
φλ.τσ. άνηθος
1 κ.γ. μπεικιν
1/4 φλ. τσ
τριμμένη φέτα
1 σκελίδα Σκόρδο
2
κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιολαδο
για το τηγάνι
Εκτέλεση
συνταγής .
Ανακατέψτε
όλα τα υλικά μαζί και κατόπιν αφήστε
για 1-2 ώρες να μαριναριστούν .
Βάλτε
σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει και
ρίξτε
κουταλιά -κουταλιά το μείγμα.
Τηγανίστε
και από τις 2 πλευρές γυρίζοντάς
προσεκτικά.
Τοποθετείστε
σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε
συνοδεύοντας με γιαούρτι ανακατεμένο
με δυόσμο.
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου