Υλικά για 4 άτομα
3 ώριμα αβοκάντο κομμένα στη μέση
1 βαζάκι αβγά ψαριού, 100 γραμμ.
100 γρμμ. Κρέμα τυριού
½ αγγούρι σε φέτες
Χυμός λεμονιού
Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε
το κουκούτσι προσεκτικά
Ραντίστε τα με χυμό λεμόνι για να μη
μαυρίσουν.
Τοποθετήστε ένα δύο κουταλάκια του
γλυκού αβγά ψαριού στο κέντρο του
αβοκάντο και γαρνίρετε με φέτες από
αγγούρι και λεμόνι , σχοινοπρασσο,
συνοδέψτε με κρέμα τυριού και φρυγανισμένο
ψωμί.
Tolis
Anastasios
Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Tolis
Anastasios
Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου