Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Αβοκάντο με αβγά ψαριού


Υλικά για 4 άτομα
3 ώριμα αβοκάντο κομμένα στη μέση
1 βαζάκι αβγά ψαριού, 100 γραμμ.
100 γρμμ. Κρέμα τυριού
½ αγγούρι σε φέτες
Χυμός λεμονιού

Εκτέλεση συνταγής
Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε το κουκούτσι προσεκτικά
Ραντίστε τα με χυμό λεμόνι για να μη μαυρίσουν.
Τοποθετήστε ένα δύο κουταλάκια του γλυκού αβγά ψαριού στο κέντρο του αβοκάντο και γαρνίρετε με φέτες από αγγούρι και λεμόνι , σχοινοπρασσο, συνοδέψτε με κρέμα τυριού και φρυγανισμένο ψωμί.


Tolis Anastasios 
Honorary President
Director of Chef's club 
Epirus offices
Executive  chef
Mob.6932208082           



Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου