Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Κοτόπουλο σουβλάκι


Υλικά
2 φιλ. στήθος κοτόπουλο
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
1 γερή κ .γ. γλυκιά πάπρικα
1 γερή κ. γ Κάρι
αλάτι-πιπέρι
1κίτρινη
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξηρό
6 ντοματινια
4 πίτες
4 καλαμάκια
Εκτέλεση συνταγής
Κόψτε το φιλέτο κοτόπουλο σε μέτρια κομμάτια , ρίξτε σε ένα μπολ το αλάτι-πιπέρι, το γιαούρτι και τα μπαχαρικά.
Ανακατέψτε καλά, και αφήστε στο ψυγείο για μια ώρα.
Κατόπιν κόψτε σε χοντρά κομμάτια τις πιπεριές και περνάς στα καλαμάκια εναλλάξ, πιπεριές-κοτόπουλο-ντοματινια ,κρεμμύδι.
Ψήστε σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι – σχάρα στο μάτι της κουζίνας, 6 λεπτά από την κάθε πλευρά .
Ζεστάνετε τις μερικές πιτούλες όπου συνοδέψτε τα σουβλάκια με μουστάρδα.









Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος










romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου