Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Φτάνει πια το ξέπλυμα της Χούντας από τις μπούρδες περί «δικτατορίας του μνημονίου»

lafazanis_28072015.jpg

Σφοδρή επίθεση κατά των δανειστών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει την τρόικα χειρότερη από τη χούντα!


Σε συνέντευξή του στον Alpha o Π. Λαφαζάνης υπστήριξε ότι:
«Οι Έλληνες είναι στην ουσία σκλάβοι.
Οι κυβερνήσεις είναι σκλάβοι αδίστακτων κηδεμόνων.
Και στην δικτατορία έλεγαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
Η τρόικα είναι πολύ χειρότερη από χούντα.
Η τρόικα καθορίζει ακόμα και το πότε θα ανοίξουν τα φαρμακεία.
Έχουμε φτάσει σε σημείο νεοαποικιοποίησης».
Ο κ. Λαφαζάνης για ακόμη μια φορά τόνισε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι κόμμα της δραχμής και ότι το νόμισμα είναι το μέσο για την έξοδο από την κρίση.
Μιλώντας για την εθνικοποίηση των τραπεζών, οι οποίες, "ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό", τόνισε: "Είναι μαύρη τρύπα που δεν προσφέρει τίποτα στην οικονομία".
ΣχολιασμόςΦτάνει πια κατ' επάγγελμα αριστεροί τύπου Λαφαζάνη να ξεπλένουν τη Χούντα με την μπούρδα της δήθεν "δικτατορίας του μνημονίου". Φτάνει πια να ευτελίζεται ο αγώνας, οι εξορίες και οι βασανισμοί χιλιάδων αριστερών και δημοκρατικών πολιτών από τους ΕΣΑτζήδες από αριστερούς του καναπέ τύπου Λαφαζάνη, οι οποίοι δεν τόλμησαν να αποπέμψουν τον Τσίπρα από ένα κόμμα που είχαν την πλειοψηφία. Φτάνει πια η Δημοκρατία να θεωρείται υπόθεση ενός νομίσματος ή μιας αθεράπευτης ιδεοληψίας, που αποσκοπεί σ' ένα εκλογικό μαγαζί της τάξεως του 5-6 τοις εκατό.
Όπως και ο Τσίπρας, έτσι και ο Λαφαζάνης καταπάτησαν την ιστορική παράδοση της Αριστεράς και της συμβολής της στις μάχες για την εδραίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτή η τυμβωρυχία ιστορικών επεισοδίων από ανθρώπους πολιτικά αγράμματους και γραφικούς πρέπει να σταματήσει, διότι σ' αυτή τη χώρα όλα ισοπεδώθηκαν, ιδεολογίες και ιστορικές διαδρομές, προκειμένου να ξεχωρίζουν πολιτικές μετριότητες όπως ο Λαφαζάνης.
Και για να τελειώνουμε: Αν ο Λαφαζάνης ήταν στη Χούντα, θα έβλεπε την Ραχήλ Μακρή με την οποία συνεργάζεται να τον καταδίδει πρώτη ή την Ζωή να τον συμβουλεύει να υπογράψει πιστοποιητικό μετάνοιας, αν δεν το είχε κάνει πρώτος αυτός από τον φόβο του μην χάσει το "επαναστατικό" του βόλεμα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου