Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οριστικό. Ιδιωτικοποίηση σκουπιδιών! «Παλιός γνώριμος» αναλαμβάνει την αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων στη Δ.Ε. Πάργας και στις Τ.Κ. Αμμουδιάς, Βαλ/χης, Μεσοποτάμου και Λούτσας

Οριστικό! - «Παλιός γνώριμος» αναλαμβάνει την αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων στη Δ.Ε. Πάργας και στις Τ.Κ. Αμμουδιάς, Βαλ/χης, Μεσοποτάμου και Λούτσας

Η ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων στη Δ.Ε. Πάργας και στις Τ.Κ. Αμμουδιάς, Βαλ/χης, Μεσοποτάμου και Λούτσας, είχε ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στο Δήμο Πάργας, κυρίως από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης, που έκανε λόγο για «ξεπούλημα» των δημοτικών υπηρεσιών, ενώ τις διαφωνίες της εξέφρασε και η παράταξη του κου Ράπτη (για τη σύμβαση και το κόστος).
Τελικώς ο διαγωνισμός για την υπηρεσία κατοχυρώθηκε στην εταιρεία En Act A.E., με έδρα τα Ιωάννινα, για την οποία «όποια πέτρα κι αν σηκώσεις» στη Βορειοδυτική Ελλάδα, αναφορικά με την αποκομιδή, μεταφορά, διαχείριση απορριμμάτων θα τη βρεις από κάτω.
Για το δε Νομό Πρέβεζας η εταιρεία με κύκλο εργασιών για το 2014 πάνω από 1,5 εκατομ. ευρώ, αποτελεί «παλιό γνώριμο», ενώ συνεχίζει να έχει συνεργασία με Δήμους της περιοχής.
Η προσφορά της En Act ανέρχεται μάλιστα στα 200.000 ευρώ, ενώ το πρακτικό του διαγωνισμού εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πάργας (μειοψήφισαν ο κ. Ράπτης και η κ. Γρηγορίου-Λιόλου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου