Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

37 απόφοιτοι της ΑΕΝ Πρέβεζας παρέλαβαν τα πτυχία τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης

37 απόφοιτοι της ΑΕΝ Ηπείρου παρέλαβαν τα πτυχία τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης

37 απόφοιτοι της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ηπείρου παρέλαβαν το πρωί της Τετάρτης τα πτυχία τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

DSC09070


Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν τοπικοί φορείς, σύσσωμο το προσωπικό της ΑΕΝ, συγγενείς και φίλοι των νέων αξιωματικών του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού ενώ ο διοικητής της Α.Ε.Ν κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος αφού διάβασε την ημερήσια διάταξη ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε στους νέους αξιωματικούς του ελληνικού ναυτικού να έχουν ήρεμες θάλασσες στα ταξίδια τους.

DSC09057

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Απόστολος Μεσσήνης μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τους αποφοίτους, ανάφερε ότι πρόκειται για φοιτητές που έδωσαν πολλά και διάβασαν πολύ ξεπερνώντας τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στη ναυτική εκπαίδευση (όπως υλικοτεχνική υποδομή, ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού).

DSC09061

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, Γιώργος Βλάχος έδωσε τις δικές του ευχές και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στις ΑΕΝ εισάγονται και μένουν οι καλύτεροι ενώ η συνεργασία των σπουδαστών με την Πανελλήνια Ένωση θα τη βοηθήσει να ανταπεξέρχεται καλύτερα στα καθήκοντά της.

DSC09063

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών από την πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους γονείς που στήριξαν τις προσπάθειες τους όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα είπε ότι τη φετινή χρονιά ο σύλλογος δημοσιοποίησε τα προβλήματα της σχολής όπως σίτιση και ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού και κάλεσε τους φορείς αλλά και τους πολίτες της Πρέβεζας να βρίσκονται δίπλα στους σπουδαστές της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου