Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τέτοια κατάντια στο ΠΑΣΟΚ, που μέχρι κι ο... Μανιάτης δηλώνει "παρών" για την ηγεσία

maniatisgiannis2

Ενδεικτικό της απόλυτης παρακμής, στην οποία έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία Βενιζέλου είναι το γεγονός ότι με την επικείμενη αποχώρηση του ανθρώπου που έφερε ένα πραγματικά λαϊκό κίνημα στο 4,68% είναι το γεγονός, ότι «παρών» στη μάχη για τη διαδοχή δήλωσε κι ο Γιάννης Μανιάτης!

Και να ήταν ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, θα πήγαινε στα  κομμάτια, το θλιβερό είναι ότι αυτή την τάση εξεδήλωσε ο αποτυχών, στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας, ο οποίος φέρει το ίδιο ονοματεπώνυμο.
Μιλώντας στο Ναύπλιο, τόνισε ότι «απαιτείται το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, οι προοδευτικοί δημοκράτες πολίτες, όλοι όσοι πιστεύουμε στην μεταρρυθμιστική, ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με νέο αρχηγό, νέα οργανωτική δομή και νέα πολιτικά και ιδεολογικά προτάγματα».
Κι ενώ ως αυτό το σημείο της τοποθέτησής του, θα έλεγε κανείς πως δεν έλεγε κάτι διαφορετικό από ό,τι κάθε στέλεχος, κορυφαίο και μη, του ΠΑΣΟΚ, ο τέως υπουργός ΠΕΚΑ, έσπευσε να κάνει σαφείς τις προθέσεις του. Προαναγγέλλοντας επί της ουσίας την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, υποστήριξε ότι «σε αυτό το νέο βιβλίο, σε αυτόν τον νέο κύκλο, θα είμαι παρών και θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου