Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό του Ν.Πρέβεζας με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, δημιουργεί το ενδεχόμενο υποψηφιότητας με τη Ν.Δ. του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Κολοβάτσιου

182615_196344347050289_4085255_n

Ανακατατάξεις και εξελίξεις δημιουργεί στο πολιτικό σκηνικό του Νομού Πρέβεζας η πληροφορία ότι ο γνωστός δημοσιογράφος , πολιτικός συντάκτης και υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ (Ν.Δ.) συμπατριώτης μας Γιώργος Κολοβάτσιος , ενδέχεται να ενεργοποιηθεί πολιτικά και να είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό μας.
Η απαίτηση για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της περιοχής μας, αλλά και το γεγονός ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχει εκλεγεί βουλευτής που κατάγεται από την περιοχή του Δήμου Ζηρού, υποχρεώνει τη Νέα Δημοκρατία να φτιάξει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο όπου θα συμμετέχει και υποψήφιος από αυτή την περιοχή.
Ενδιαφερόμενος για υποψηφιότητα βουλευτή στον χώρο αυτό είναι και ο απερχόμενος Δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, ο οποίος εμφανίζεται να είναι δυσαρεστημένος από τον νυν βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Τσουμάνη.
Βέβαια ο Γιώργος Κολοβάτσιος έχει το πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας σε όλο το Νομό, λόγω της μακρόχρονης θητείας του στα Μ.Μ.Ε. σαν αρχισυντάκτης, σαν πολιτικός ρεπόρτερ αλλά και σαν παρουσιαστής ειδήσεων, με ενεργό δράση στην πολιτική αλλά και στον κοινωνικό χώρο, καθώς και στου απόδημους Πρεβεζάνους, αφού είναι Πρόεδρος του συλλόγου  Φιλιππιαδωτών της Αθήνας.
Οι εξελίξεις λοιπόν θα είναι ενδιαφέρουσες και το γεγονός ότι ήδη συζητιούνται οι υποψηφιότητες ακόμη και σε νέα πρόσωπα, δείχνει ότι οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί εμφανίζεται ο Γιώργος Κολοβάτσιος με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδωτών Αθήνας, του οποίου είναι Πρόεδρος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου