Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σουβλίζουν την Μαργαρίτα Παπανδρέου ενώ αφήνουν στο απυρόβλητο τη σύζυγο βουλευτή της ΝΔ και σύμβουλο του πρωθυπουργού! Δηλώσεις Γιώργου και Μαργαρίτας Παπανδρέου για τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του ΒΗΜΑτος και του Πρώτου Θέματος.


Ενώ στην λίστα Λαγκάρντ φιγουράρει σύζυγος βουλευτή της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού ο Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ επέλεξε να σουβλίσει μόνο την Μαργαρίτα Παπανδρέου για τα περίφημα λεφτά που πήρε για να δώσει το διαζύγιο στον Ανδρέα. Το σκηνικό είναι εκρηκτικό με τη κυβέρνηση να βρίσκεται στη κυριολεξία στον αέρα!

Ιδού το ρεπορτάζ για την Μαργαρίτα Παπανδρέου από το Newpost.gr

Η γυναίκα μυστήριο με την καταθεση των 500 εκατ. είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου! Αυτό αναφέρεται στο περιεχόμενο της δικογραφίας το οποίο συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Γρηγόρης Πεπονης και Σπύρος Μουζακίτης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στελιος Στασινόπουλος στη καταθεση την οποία έδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2012 στους κ. Πεπονη και Μουζακίτη είναι αυτός που εμπλέκει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λανγκαρντ.

Ο κ. Στασινόπουλος επικαλείται μαρτυρίες δύο διευθυντων της υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.

Τα πρόσωπα αυτά είναι εκείνα τα οποία αποκαλύπτουν πως η γυναίκα μυστήριο που έχει το υψηλότερο ποσό καταταθέσεων στην επιμαχη λίστα είναι η κυρία Παπανδρέου.

Στην ενορκη καταθεση του ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, ο κ. Στασινόπουλος αναφέρει χωρίς περιστροφές ότι την προηγούμενη ημέρα της καταθεσης του στους δύο εισαγγελείς και κατα τη διαρκεια σύσκεψεις που είχε στις 2 Οκτωβρίου με το σύνολο των διευθυντών της υπηρεσίας του απηυθυνε το ερωτημα στους συνεργάτες του αν γνωρίζουν κάτι σχετικό για τη λίστα λανγκαρντ.

Ο κ. Στασινόπουλος στην καταθεση του σημειωνει:

«Ο κ. Νίκος Λέκκας μου απάντησε ότι δεν εχει δει τη λίστα αλλά εχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκατ. είναι πολιτικό προσωπο και είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Το ίδιο απάντησε και ο κ. Ευαγγελος Καραμάνος, διευθυντης ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ».

Το νόμισμα στο οποίο είναι το ποσό των 500 εκατ. δεν διευκρινίζεται από τον κ. Στασινόπουλο στην καταθεση του.

Γιώργος Παπανδρέου.''Θα είμαι απέναντί τους, καλά κάνουν και φοβούνται''!


Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009.

Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους "άκουσαν", όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίς στοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα.
Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς.
Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου.
Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους.
Ότι δεν θα με λυγίσουν.
Καλά κάνουν και φοβούνται»

Δήλωση της Μαργαρίτας Παπανδρέου.''Άνανδροι και ανήθικοι οι υπεύθυνοι "ΒΗΜΑτος" και "Πρώτου Θέματος".


Οι υπεύθυνοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν ότι, όφειλαν να μου υποβάλουν μια απλή έστω ερώτηση, να διερευνήσουν την υπόθεση πριν δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε.
Να παρουσιάσουν λόγο και αντίλογο.
Άνανδροι, ανήθικοι, δεν το έπραξαν.
Είναι δυνατόν να δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή;
Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις;
Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφερόντα του τόπου.
Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα.
Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει.
Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί - Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος - συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα.
Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη Δημοκρατία.
Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά.
Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.
Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο.

http://www.kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου