Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Πάρτε τώρα τον ΣΔΟΕ από τον "Φευγουλέα" και δώστε τον στον Ράιχενμπαχ!


Ειλικρινά μας προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να αποφύγει την παρουσία επιτρόπου των δανειστών μας στον περίφημο ΣΔΟΕ. 

Την στιγμή που ετοιμάζονται να αναλάβουν Ευρωπαίοι επίτροποι τις τράπεζες, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι η μοναδική υπηρεσία του κράτους που θα μπορούσε- εάν λειτουργούσε σωστά- να διασώσει την παρτίδα και την πατρίδα, παραμένει στο έλεος ημιμαθών αγροφυλάκων και δεν μιλούμε μόνο για τον συμπαθή Στασινόπουλο αλλά για όλα σχεδόν τα κορυφαία στελέχη που εμφανίζονται στις τηλεοράσεις, κραυγάζοντας την έλλειψη τεχνογνωσίας που τους διακρίνει.
Το ελληνικό ΣΔΟΕ όφειλε να ανταγωνίζεται σε τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό τη σειρά CSI και όχι να παραπέμπει στον Φευγουλέα των «10 Μικρών Μήτσων».
Γι αυτό και το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» προτείνει να παραδοθεί ο ΣΔΟΕ στον έλεγχο των δανειστών μας και πιο συγκεκριμένα στους Γερμανούς, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν το προσωπικό με το μοναδικό τρόπο που εκείνοι γνωρίζουν.
Αύριο κιόλας ο Χορστ Ράιχενμπαχ πρέπει να τοποθετήσει στην Υπηρεσία έναν έμπειρο και κυρίως άτεγκτο Γερμανό κυνηγό φοροφυγάδων. 

Το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση κρατάει με νύχια και με δόντια τον έλεγχο του ΣΔΟΕ έχει την εξήγησή του, η οποία δεν είναι άλλη από τον χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις θέλουν να ελέγχουν τον ΣΔΟΕ για να μπορούν να συγκαλύπτουν, να εκβιάζουν, να δωροδοκούνται, να τον χρησιμοποιούν αναλόγως και κατά περίπτωση.
Επαναλαμβάνουμε: Ο αμαρτωλός ΣΔΟΕ θα μπορούσε εάν περνούσε στα χέρια των δανειστών μας να λύσει το πρόβλημα της χώρας.
Καλούμε την Τρόικα να το βάλει αυτό ως προυπόθεση της εκταμίευσης. Πάρτε τον ΣΔΟΕ από τον «Φευγουλέα» και δώστε τον στην Τρόικα. Τι περιμένετε;
Κι άλλες «χαμένες» λίστες Λαγκάρντ;

www.kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου