Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ένα non paper απολογισμού των πεπραγμένων της ΝΔ.


















Απολογισμό πεπραγμένων με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά κάνει η ΝΔ, σε non paper που εξέδωσε.
Το κείμενο αναφέρει μεταξύ άλλων πως "Σε αυτά τα δύο χρόνια υπό τη νέα ηγεσία για πρώτη φορά στη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία, κόμμα που είχε χάσει τις εκλογές με 10,5 μονάδες διαφορά, κατάφερε σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών να αντιστρέψει το εκλογικό κλίμα και να προηγείται στις δημοσκοπήσεις με διαφορά μεγαλύτερη των...10 μονάδων"
Έχει ενδιαφέρον ότι ο κ Σαμαράς παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον άνθρωπο που ανέβασε τα ποσοστά της ΝΔ (!) όταν η ΝΔ έχασε το 2009 με 33,48 (εδώ) και σήμερα δύο χρόνια μετά έπειτα από μια πρωτοφανή συρρίκνωση του ΠαΣοΚ, στις δημοσκοπήσεις κινείται μεταξύ του 21-23% !!!
Επίσης αναφέρει πως "στα δύο αυτά χρόνια οι θεσμοί του κόμματος έγιναν περισσότερο δημοκρατικοί" όταν το μοντέλο που ασκεί ο Σαμαράς είναι: διαφωνείς με τον πρόεδρο, διαγράφεσαι. Κάτι που αποτελεί πρωτοφανή διαδικασία για τη ΝΔ.
Τέλος το Non paper αναφέρει πως «η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει ρητή συμφωνία για εκλογές σε σύντομο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».κάτι που φυσικά διαψεύδεται από την πραγματικότητα.Θυμίζουμε πως ο κ. Σαμαράς στην επιστολή του που έστειλε στους εταίρους δεν αναφέρθηκε σε ημερομηνία εκλογών διαφορετικά δεν θα γινόταν δεκτή η επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου