Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Με εισιτήριο για το Λονδίνο και μετάλλια επέστρεψαν οι Ηπειρώτες κωπηλάτες.



Μεγάλη επιτυχία για την Ηπειρωτική Κωπηλασία καθώς οι δύο κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης αλλά και η Αλεξάνδρα Τσιάβου του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012.

Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε η Αθλήτρια του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Αλεξάνδρας Τσιάβου (φωτο δεξια) και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η τετράκωπος των ανδρών με δύο Γιαννιώτες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου τη πόλης: τον Γιάννη Τσίλη και τον Γιώργο Τζιάλλα μαζί με τους Γιάννη Χρήστου και Στέργιο Παπαχρήστο.
Η Ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την πρόκριση του διπλού σκίφ ελαφρών βαρών των ανδρών που αποτελούν οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Έτσι η Εθνική ομάδα επιστρέφει αύριο Δευτέρα από τη Βιέννη στην Αθήνα με δυο μετάλλια στις αποσκευές της αλλά και τέσσερα εισιτήρια για την επερχόμενη Ολυμπιάδα.

epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου