Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πίτας στο ΓΕΛ Φιλιππιάδας (pics)



Με τις ευχές για μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά,  έγινε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  για πρώτη φορά στο ΓΕΛ Φιλιππιάδας, με την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσοστόμου.
Ο Σεβασμιότατος αφού ευλόγησε και έκοψε την πίτα , ευχήθηκε στους Διδάσκοντες καλή δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο τους και  παρότρυνε τους μαθητές να κοπιάζουν και να αγωνίζονται στη ζωή τους.


Πρόσφερε ως  δωρεά στο Διευθυντή του Σχολείου μία εικόνα του Χριστού και ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς , μαθητής Τσούμαλης Νικόλαος  πρόσφερε στο Σεβασμιότατο εκ μέρους των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων , έναν Σταυρό.


Χαιρέτησαν και ευχήθηκαν,  ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ζηρού κ. Κατραχούρας Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καμπουράκης Κωνσταντίνος,  ο Διευθυντής του ΓΕΛ κ. Τάγκας Χρήστος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ζιώρης Αθανάσιος. Παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαβασιλείου Βασίλειος και η Δημοτική  Σύμβουλος κ. Καραπάνου Αναστασία.
Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Φιλιππιάδας.

http://www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου