Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μάκης Κιάμος, Γιώργος Χαλιγγιάννης , Σταύρος Λώτσης "άναψαν" φωτιές και οι Ηπειρώτες του Ασπροπύργου τις μετέδωσαν σ' όλο το Θριάσιο Πεδίο το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017



Δείτε το βίντεο



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Ηπειρώτικο Αντάμωμα, που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου, το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηπειρωτών στον Ασπρόπυργο.
Ο προαύλιος χώρος του Συλλόγου πλημμύρισε με Ηπειρώτες και φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι τίμησαν την παραδοσιακή εκδήλωση υπέρ του δέοντος, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά σε όλο το Δ.Σ. Ο χορός και το τραγούδι κράτησε μέχρι το πρωί με την εκπληκτική ορχήστρα του Γιώργου Χαλιγιάννη και τον Μάκη Κιάμο στο τραγούδι. Μαζί τους ήταν ο Σταύρος Λώτσης, ο Χρήστος Αγγελής,ο Άρης Τζαρτζούλης, ο Βαγγέλης Kουμτζής στο βιολί και ο Ανδρέας Μετσοβίτης στο λαούτο, καθώς και ο Γιώργος Μαγγίνας που τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια του Ασπρόπυργου και όχι μόνο.
Την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Ευάγγελου Σαμπάνη, ο οποίος προετοιμάζει το τμήμα όλη τη χρονιά οικειοθελώς.
Επίσης, ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση, οι οποίοι ήταν οι εξής: «ΑΣΤΡΑΠΗ –SECURITY» και «TRUST INSURANCE SUBAGENT», του κ. Θέμη και Ιωάννη Τσούλου, το ΑρτοΖαχαροπλαστεία «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ» - ΑΦΟΙ ΠΕΛΕΧΑ Ο.Ε., το Συνδυασμό «ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – Ώρα Ευθύνης», του κ. Νικόλαου Ι. Μελετίου, τα Ελληνικά Κρέατα Μιχάλης Σ. Πλαβούκος, τη Βιομηχανία Παγωτών & Γαλακτοκομικών Προϊόντων «BONITO», το Συνδυασμό «ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΑλλάΖΟΥΜΕ», του κ. Ιωάννη Ηλία, την Εταιρεία Κωνσταντίνος Μυλωνάς & Ισίδωρος Μυλωνάς Ο.Ε. «MYLONAS PARTS»,την Πρότυπη μονάδα χοιρινού Κρέατος «ΑΦΟΙ ΚΕΧΑΓΙΑ» και τον Σπύρο Βερούτη Sound & Light.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες ο Σύλλογος εκφράζει στους Χορηγούς Επικοινωνίας της εκδήλωσης τους κ.κ. Γρηγόρη Ζαφείρη και Ανδρέα Μασούρα από το Διαδικτυακό Κανάλι «Όλο Δυτικά», και το Τηλεοπτικό Κανάλι «Art Tv», το οποίο θα προβάλει όλη την εκδήλωση.
Επιπλέον, ο Σύλλογος πραγματοποίησε λαχειοφόρο αγορά, την οποία και στήριξαν, προσφέροντας πλούσια δώρα οι παρακάτω δωροθέτες: Το Βιβλιοπωλείο «Καραβασίλης», η εταιρεία WIND, το Βιβλιοπωλείο «Μυράτ Κωνσταντίνος», η εταιρεία «Γερμανός», το Κοσμηματοπωλείο «Catena Jewellery &Watch», η Κάβα Σαμπάνης, το Ταξιδιωτικό Γραφείο «Rika Travels», η εταιρεία «les NaturellesCosmetique Suissede Qualite», η Βάσω Ζηκοπούλου και το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών Καμπόλης – Expert.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Γιώτα Παππά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, ο Αντιδήμαρχος, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος του “Attica tv”, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Γεώργιος Φίλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Παραλίας κ. Αντώνιος Κοναξής, και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θεμιστοκλής Τσίγκος. Επίσης, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε», κ. Ιωάννης Ηλίας, με τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ. Κωνσταντίνο Μυλωνά και τον κ. Νικόλαο Νταλακώστα.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ο Πρόεδρος, κ. Γεώργιος Δόσης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Κωνής, ο Έφορος Πνευματικού Κέντρου, κ. Χριστόφορος Τζαρτζούλης, ο Έφορος Τύπου, κ. Αντώνιος Κοντός, ο Έφορος Πολιτισμού, κ. Κωνσταντίνος Μάτσιας, η Αναπληρώτρια Ταμίας, κ. Ρωξάνη Μαύρου και το μέλος του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε. ο κ. Μάκης Κιάμος.
Επίσης, από την Εθελοντική Ομάδα Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ», ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Πίνης και η Ταμίας κ. Φαίη Χατζηπολυχρόνη, από τον Σύλλογο Γυναικών «Η Κροκωνίς», η Πρόεδρος, κ. Μαρία Ρηγάτου και μέλη του Δ.Σ., από τον Σύλλογο Εθελοντών «Φωλιά Αετού», η Γραμματέας κ. Μπατσίλα Μαρία, από το Αθλητικό Σωματείο «Κριός Ασπροπύργου» ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος
Βάντζος, από τον Αγροτικό Σύλλογο Ασπροπύργου η κ. Μαρία Περηφάνου. Επίσης, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ήμερου Τόπου καθώς και το Αθλητικό Σωματείο Ολύμπιος Δίας, ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Ματθαίου, από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας η Πρόεδρος κ. Γεωργία Πηλιχού, από την «Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας Ασπροπύργου», ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Μελετίου, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού, η Πρόεδρος κ. Μαρία Γκούμα Πατέλα και από την Ποδοσφαιρική Ομάδα «Αίας Παραλίας», ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Αγγελόπουλος και μέλη του Δ.Σ.
Κοντά μας επίσης ήταν, από την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο ΠΥΡΟΣ», ο Πρόεδρος κ. Ζήκος Κόντης, από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου ο Αντιπρόεδρος κ. Δάλλας Δημήτρης, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων, η Πρόεδρος κ. Αθηνά Ζάγκα και μέλη του Δ.Σ., η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας, κ. Γεωργία Κίσκου και ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Αλεξανδρής, από το Σύλλογο Ηπειρωτών Γλυφάδας, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Στέφος, και από το Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου, το μέλος κ. Ρωξάνη Μαύρου. Επίσης, από την Αδελφότητα Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Τζαρτζούλης, από το Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σούκης, από το Σύλλογο Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Πρόεδρος κ. Μάκης Κιάμος, από το Σύλλογο Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, ο Πρόεδρος κ. Φώτης Βάσιος και ο ταμίας κ. Γιώργος Λεοντίου και από την Αδελφότητα Σκιαδιωτών Πρέβεζας, ο ταμίας κ. Φώτης Βασίλης.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, για τη γενναία προσφορά του προς το Σύλλογο, που έγινε με τη διαμεσολάβηση, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Φίλη. Επίσης, ευχαριστεί θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ασπροπύργουπου, που κάθε χρόνο ενισχύει οικονομικά το Σύλλογο, στηρίζοντας όλες τις δράσεις που υλοποιεί και τέλος όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας
Κώστας Ζηκόπουλος                      Αχιλλέας Μάρης

Ακολουθεί μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα






















































































































































Φωτο - βίντεο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου