Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Έγινε ότι δεν ξανάγινε στο χορό της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας. Του έδωσαν και ..... κατάλαβε οι Σελλαδίτες της Αθήνας









Μεγάλο ξεφάντωμα έγινε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στον ετήσιο χορό της Αδελφότητας Σελλαδιτών στην αίθουσα δεξιώσεων ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στο Περιστέρι.
Δύο και τρεις οι κύκλοι, στη γεμάτη από κόσμο πίστα, όταν ο πρωτοχορευτής έκανε το γύρω της αίθουσας, στην πίστα βρισκόταν ακόμη χορευτές. Από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι και 21:00 το βράδυ η πίστα δεν έμεινε ούτε λεπτό άδεια και αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στην ορχήστρα, ειδικά στον Βαγγέλη Παντιώρα με το κλαρίνο του (και στα άλλα τα παιδιά), ο οποίος στις 14 Αυγούστου θα βρίσκεται στο πανηγύρι του χωριού .
Παρ΄όλο το τριήμερο της αποκριάς, χωριανοί και φίλοι της Αδελφότητας ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα, δημιουργώντας πραγματικά το αδιαχώρητο πάνω από 200 άτομα και έγιναν οι πρωταγωνιστές.

Το χορό του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γιάννης Νάκης, εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής,ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρης Κολτούκης, ο Δαμιανός Βαρέλης και Κώστας Κουτσοδήμας από την Αδελφότητα Κομποταίων, ο Περανθιώτης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Γλυφάδας, Παντελής Μπουρογιάννης, ο Κώστας Σκουτέλας από την Αδελφότητα Θεοδωριανιτών καθώς και ο Ανδρέας Ρίζος δημοσιογράφος από τους Μελισσουργούς.

Υ.Γ. Οι πληροφορίες ότι μερικοί απόδημοι Σελλαδίτες χορεύανε μέχρι το πρωΐ της Δευτέρας και έπειτα κοιμήθηκαν στο δάπεδο του κέντρου, ελέγχονται  ως ανακριβείς.
Όπως μας είπαν αξιόπιστες πηγές,κανένας δεν κοιμήθηκε στο κέντρο, τα ξημερώματα τους πήγανε όλους  στα σπίτια τους.
Και του χρόνου με υγεία, πάντα τέτοια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου