Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Ρυζοσαλάτα με φέτα και μήλο


Υλικά για 4 άτομα.
150 γρ. Τυρί Φέτα
1 φλιτ. Τσαγιού ρύζι κίτρινο
100 γρ. σταφίδες
2-3 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 λεμόνι
1 κ.σ μέλι
1 κόκκινη πιπεριά
1 ματσάκι βασιλικό
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Βράστε το ρύζι με 2 κούπες νερό σε κατσαρόλα για 10 λεπτά, κατόπιν το κρυώνετε με κρύο νερό, αφήστε να στραγγίσει και ρίχνετε σε ένα μπολ.
Προσθέστε την πιπεριά κομμένη σε κυβακια ,τα αρωματικά ,το χυμό και λίγο ξύσμα από το λεμόνι ,το μέλι το ελαιόλαδο και τις σταφίδες, τέλος ρίξτε και την φέτα τριμμένη .
Ανακατέψτε και σερβίρετε με ράβδο φέτας , μήλο , και φρέσκα σαλατικά επιλογή σας, γαρνίρετε προαιρετικά με ζελέ από χυμό μήλου.








Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος








romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου