Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

O Aντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της κορυφαίας ηπειρώτικης αποδημικής οργάνωσης




Ο  Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία στελέχη, της ηπειρώτικης αποδημίας της Αττικής τα τελευταία χρόνια, αλλά και  διαχρονικά, συμμετέχει και στη νέα εκλογική διαδικασία για το νέο Δ.Σ. στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016, με το ψηφοδέλτιο της ''Ενότητας για την Ήπειρο'', του οποίου είναι ένας από τις σημαντικότερους εκφραστές του.

Ο Κώστας Κωνής έχει ανάμειξη στα θέματα της ηπειρώτικης αποδημίας, από τα φοιτητικά του χρόνια, όταν πρωτοήλθε για σπουδές από την Πρέβεζα στην Αθήνα και αποτελεί  έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους Ηπειρώτες, απόδημους της Αττικής, αλλά και όλης της χώρας, καθόσον  η συμμετοχή του στα δρώμενα των αποδήμων είναι συνεχής. Υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ευθύνης  την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος περίπου 15 χρόνια και την τελευταία 6ετία από την θέση του Αντιπροέδρου.



Παρότι κάποιοι φίλοι του, του πρότειναν και  τον παρότρυναν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, αυτός αρνήθηκε, γιατί έχει ως αρχή, ότι αυτό που προέχει είναι η συνεισφορά και όχι το να είσαι Πρόεδρος, αλλά και γιατί πιστεύει πρόσθετα,  ότι ο Πρόεδρος  και ο  Γενικός Γραμματέας της ΠΣΕ, πρέπει να είναι απαλλαγμένοι επαγγελματικών υποχρεώσεων για να αποδώσουν καλύτερα στο έργο τους και να βρίσκονται επί καθημερινής βάσης και μάλιστα πρωινά, στα γραφεία του φορέα, για να μπορούν οι οργανώσεις και οι άνθρωποί τους, να επικοινωνούν με τους 2 σημαντικότερους παράγοντες, κάτι που ο ίδιος  ως  υψηλόβαθμο κεντρικά επιτελικό Διευθυντικό στέλεχος της επιχείρησης που εργάζεται, δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα προαπαιτούμενα που ο ίδιος ενστερνίζεται και έχει προσδιορίσει για την Διοίκηση της ΠΣΕ. 



O Kώστας Κωνής, όλα τα χρόνια της θητείας του στο Δ.Σ. και Προεδρείο της ΠΣΕ, πρωτοστάτησε στη λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων της  κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών και έδωσε το παρόν του, σε όσες από τις εκδηλώσεις των πρωτοβάθμιων αποδημικών οργανώσεων και ομοσπονδιών, του δόθηκε η δυνατότητα να παραστεί. Αποτέλεσμα της έντονης δράσης του ήταν, το χωρίς να αυτοπροσδιορίζει την  ΠΣΕ, να ταυτίζεται στην αντίληψη των Ηπειρωτών με την ΠΣΕ.



Παράλληλα με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία ο Κώστας Κωνής έχει έντονη συμμετοχή και δράση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, του επιστημονικού φορέα των Οικονομολόγων και Λογιστών,  του οποίου αποτελεί μέλος του Προεδρείου. Αξίζει εδώ να αναφερθεί , για να εκτιμηθεί το πόσο τον  εκτιμούν οι συνάδελφοί του, ότι στις τελευταίες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΟΕΕ, επρώτευσε σε σταυρούς προτίμησης στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Δεν είναι επί του παρόντος να αναφέρουμε  το έργο και την προσφορά του Κώστα Κωνή στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, αυτό ίσως να είναι αντικείμενο μιάς έρευνας και ενός ιδιαίτερου δημοσιεύματος, αλλά ένα είναι σίγουρο, Ότι έχει τη θέληση, την διάθεση και εμπειρία, να προσφέρει ακόμη πολλά και γι'αυτό διεκδικεί για μία ακόμη φορά τη στήριξη και υπερψήφιση του προσώπου του και της ''Ενότητας για την Ήπειρο''.

Και επειδή ξεκινά μιά νέα περίοδος για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, οι ασχολούμενοι με την ηπειρωτική αποδημία της Αττικής, τονίζουν ότι, το νέο ξεκίνημα της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης, δεν μπορεί να γίνει με τον Κώστα Κωνή απόντα από το νέο Δ.Σ. της ΠΣΕ και την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', σε μη πρωταγωνιστικό ρόλο. Και γι'αυτό προτείνουν την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'' και την σταυροδότηση του Κώστα Κωνή.

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου