Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η Πρέβεζα συμμετείχε στην πανελλήνια εκστρατεία «Let's do it Greece»

Η Πρέβεζα συμμετείχε στην πανελλήνια εκστρατεία «Let's do it Greece» (photos)

Τις δυνάμεις τους ένωσαν και στην Πρέβεζα μικροί και μεγάλοι στα πλαίσια της Πανελλήνιας Δράσης Καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17 Απριλίου με γενικό τίτλο "Let's do it Greece".


IMG 7954


Από νωρίς το πρωί «εξοπλισμένοι» με πολλή όρεξη, διάθεση εθελοντισμού, γάντια, σακούλες σκουπιδιών, τσουγκράνες, φτυάρια και άλλα εργαλεία, καθάρισαν παραλίες, δρόμους, πλατείες και άλλα σημεία της Π.Ε. Πρέβεζας.

IMG 7986

IMG 7984

Σε δεκάδες «γωνιές» του Νομού, οι πολίτες έπιασαν δουλειά στέλνοντας το μήνυμα πως είναι ζήτημα όλων μας και οφείλουμε οι ίδιοι να προστατέψουμε το περιβάλλον, πέρα από τους θεσμικούς φορείς.

IMG 7953

Δυναμική ήταν για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, η οποία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων «Λασκάρα» ξεκίνησε από νωρίς το πρωί τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του λιμανιού από το παλιό τελωνείο μέχρι και την προβλήτα μπροστά στο δικαστικό μέγαρο.

IMG 8007

IMG 7996

Στη δράση συμμετείχαν μεταξύ άλλων το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το ΔΙΕΚ Πρέβεζας, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών-Παράρτημα Πρέβεζας, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νεοχωρίου & Αγίας Τριάδας, η Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας η οποία πραγματοποίησε και δεντροφύτευση στην Κυανή Ακτή, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, ο Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας, ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα, ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και δεκάδες άλλοι φορείς αλλά και πολίτες.

IMG 8022

IMG 20160417_101259



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου