Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Τι άλλο εκτός από πολύ επιτυχημένος θα μπορούσε να είναι ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ"






Η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του Συλλόγου την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο Σαλόνι Δεξιώσεων "Etal club" (Λ. Βουλιαγμένης 120).
Όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια όλες οι εκδηλώσεις τους στέφονται πάντα με επιτυχία. Και αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά η πραγματικότητα. ( εξάλλου οι εκλογές της Π,Σ.Ε, πέρασαν και δεν γράφω κολακείες για να με ψηφίσουν).


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο πρώην Υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Δόσης και κ. Κωνσταντίνος Κωνης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Πάνος Κώστας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Σουλα Κώστα του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτων Αττικής "Ο Άγιος Βησσαριων", η Πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτων Αθήνας κ. Ελευθερία Γκαρτζονικα και ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Δήμας Ομότιμος Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, που είναι και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ", η Πρόεδρος του Συλλόγου Πρεβεζανων Αθήνας κ. Αγγελική Τσολκα, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού, Εκπολιτιστικου, Αθλητικού Συλλόγου Ν.Σμύρνης "Ο ΦΑΡΟΣ" κ. Κική Βογγα, η Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Κοκκινιάς Θεσπρωτίας Αθήνας κ. Ματουλα Μόσχου-Γκογκου, ο Ταμίας της Αδελφότητας Ραικο Ιωαννίνων κ. Λάμπρος Τριανταφύλλου που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ", μέλη του Γυναικείου Πολιτιστικού Συλλόγου Π. Φαλήρου "ΑΘΗΝΑ", ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης κ. Δήμος Τσορμπανακης, μέλη από τη Στρατινιστα Πωγωνίου Ιωαννίνων και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας.

Η Παιδική Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου χόρεψε χορούς από την Κρήτη και η Χορευτική Ομάδα των Νέων του Συλλόγου χορούς από την Ήπειρο. Πολλά Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άψογη εμφάνισή τους. Τον όλο συντονισμό είχε αναλάβει η δασκάλα των χορευτικών τμημάτων κ.Τζένη Κωστούση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί πάρα πολύ όλους τους δωροθέτες μας για την πολύτιμη στήριξή τους στο Σύλλογο μας. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να ανταμώσουμε και πάλι
Δείτε στη συνέχεια πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα















































































































































romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου