Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Φεύγουν για Φιλιππιάδα και Λάρισα οι πρόσφυγες


Στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στη Φιλιππιάδα και στο Κέντρο Φιλοξενίας, στο Κουτσόχερο Λάρισας, οδηγούνται οι πρόσφυγες, που από χθες το μεσημέρι βρίσκονται στα λεωφορεία, έξω από τον καταυλισμό του Κατσικά!
Οι πρόσφυγες είχαν έρθει από την Ελευθερούπολη Καβάλας και παρότι χθες το απόγευμα η κατεύθυνση ήταν ότι θα μείνουν στα λεωφορεία ωσότου αποφασίσουν να κατέβουν, ο.... κεντρικός σχεδιασμός άλλαξε και πάλι..
Έτσι δύο λεωφορεία θα καταλήξουν στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη κι άλλο ένα φεύγει για Λάρισα, προκειμένου οι πρόσφυγες να εγκαταστασθούν στους καταυλισμούς αυτών των περιοχών.
Είναι η τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα, όπου μεταφέρονται πρόσφυγες από διάφορα σημεία της Ελλάδας στον Κατσικά και καταλήγουν τελικά σε άλλα κέντρα, λόγω της επίμονης άρνησής του να μείνουν στην περιοχή.
Προς το παρόν πάντως εμπλοκή έχει ανακύψει με την αναχώρηση των προσφύγων, καθώς οι οδηγοί των λεωφορείων, υποστηρίζουν ότι το έργο τους έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχουν υπερβεί κατά πολύ τη συμφωνία για την μετακίνηση, καθώς από χθες το μεσημέρι τα οχήματα παραμένουν στον Κατσικά!

http://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου