Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Παρέλαση 25 Μαρτίου στην Πρέβεζα. Κόντρα για την εξέδρα ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μπάρκα και τον εκπρόσωπο της ''Χρυσής Αυγής'' Μπαρτζώκα


Στη σημερινή παρέλαση για την εορτή της 25η Μαρτίου δεν έλειψαν ξανά φέτος οι κόντρες ανάμεσα στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάρκα με τον περιφερειακό σύμβουλο και εκπρόσωπο  της Χρυσής Αυγής κ. Μπαρτζώκα ο οποίος θέλησε να παραβρεθεί στην εξέδρα των επισήμων.


kontramparkampartzoka (3)

Όταν οι δυο άντρες πήγαν να ανέβουν στην εξέδρα ο κ. Μπάρκας δεν θέλησε να παραμείνει εφόσον θα παρευρισκόταν και ο κ. Μπαρτζώκας ως εκπρόσωπος της Χ.Α.. Οι δυο άντρες είχαν μια έντονη συνομιλία και ο κ. Μπαρτζώκας προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει τις εντυπώσεις, αποχώρησε από την εξέδρα των επισήμων φωνάζοντας ότι δε θα μείνει "δίπλα από προδότες".
Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει και στην  μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τον κ. Μπάρκα να αποχωρεί από την εξέδρα όπως μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ.
Στην εξέδρα παρών ήταν και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιαννάκης ο όποιος όμως  παρέμεινε χωρίς να παίρνει θέση στο περιστατικό.

kontramparkampartzoka (1)


Δηλώσεις Ιωάννου - Μπαΐλη μετά την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 





Σε δηλώσεις προέβησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας  κ. Στράτος Ιωάννου, και ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ.  Χρήστος Μπαΐλης  μετά την μαθητική παρέλαση της Πρέβεζας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Δείτε τα video:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου