Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Κυκεώνας εξελίξεων για το ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού το 2016 .



Ο ενιστάμενος πολίτης Δημήτρης Κολιός, αισθανόμενος τρομερά απογοητευμένος και δυσαρεστημένος από τον Δήμο Ζηρού κατέθεσε υπόμνημα στον ανακριτή σχετικά με την πρώτη προκήρυξη για το ΚΔΑΠ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αδικημένος πολίτης αισθανόμενος τρομερά προσβεβλημένος, προέβη σε σωρεία μηνύσεων κατά του Δήμου αφού όπως τονίζει ο ίδιος, κάποιοι έμμεσα τον πρόσβαλαν και τον συκοφάντησαν ως άνθρωπο αλλά και ως επιστήμονα με την παράνομη απόρριψή του από τους πίνακες και μάλιστα με διαδικασίες που ,όπως υποστηρίζει και ο ΑΣΕΠ, έγιναν μη νομότυπα και εκ των υστέρων! 

Το υπόμνημα αποτελεί κόλαφος για τον Δήμο, αφού ο δήμος καλείται να δώσει απαντήματα σε εύλογες απορίες όπως : Γιατί ενώ εκκρεμούσε η απόφαση του ΑΣΕΠ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΔΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; Επίσης γιατί μετά την απόφαση του ΑΣΕΠ οι εργαζόμενες αυτές συνέχισαν να εργάζονται στο ΚΔΑΠ και απομακρύνθηκαν λίγες μέρες πριν βγει η καινούρια προκήρυξη, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως τα άτομα αυτά πιθανώς να υπερτερούν σε μελλοντικές προκηρύξεις έναντι άλλων ατόμων αφού απέκτησαν μία προυπηρεσία που ενδεχομένως και να μην άξιζαν αφού o ΑΣΕΠ έκρινε ότι δεν έγιναν νομότυπα οι διαδικασίες. 

Το σίγουρο είναι ότι το 2016 ο Δήμος Ζηρού θα έρθει αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα όπωςοι μηνύσεις του αδικημένου πολίτη εναντίον του Δήμου Ζηρού. Μάλιστα ο ίδιος μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι διατεθειμένος να πάει την υπόθεση ακόμη και σε Ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ενεπλάκησαν σ' αυτή την προκήρυξη!


romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου