Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Σμπαράλια όπως τότε που βούτηξε ο Ζαχόπουλος είναι ο Καραμανλής... Ο Τζιτζικώστας κερδίζει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή. Tρίτος ο Μεϊμαράκης...


Δραματικές στιγμές ζει ο Καραμανλής στη Ραφήνα καθώς διαπιστώνει ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας πάει σφαίρα να κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" οι δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν τον Τζιτζικώστα να προηγείται με διαφορά 5 ποσοστιαίων μονάδων από τον 2ο που είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ για την 3η θέση ένα ντέρμπυ Γεωργιάδη-Μειμαράκη βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο Καραμανλής έχει πέσει σε βαθιά μελαγχολία καθότι επένδυσε πολλά στην καταστροφή της Ελλάδος ώστε να επιστρέψει, ως λαοπρόβλητος ηγέτης, με τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Μόνο που ο Τζιτζικώστας αποδεικνύεται πολύ σκληρός αντίπαλος και με πολύ καλές προσβάσεις στα ΜΜΕ.
Σε περίπτωση που ο Τζίτζη πάρει τις εκλογές ο Καραμανλής αποχαιρετάει για πάντα την προοπτική επιστροφής του στο Μέγαρο Μαξίμου και θα κλαίει με μαύρο δάκρυ πάνω στους θησαυρούς της Αμφίπολης με τον θείο του Αχιλλέα να τον παρηγορεί.
Ηδη η ψυχολογία του τις τελευταίες ώρες είναι σμπαράλια όπως τότε που φούνταρε ο Ζαχόπουλος αφού πρώτα ο Ανδριανός έτρεχε σαν delivery boy να πάρει το DVD του Θέμου, ο οποίος στο μεταξύ γελοιοποιούσε συστηματικά τους Καραμανλή, Ρουσόπουλο και Σπηλιωτόπουλο.
Για τέτοια διακυβέρνηση Καραμανλή μιλάμε.
Στο μεταξύ στην λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται τα ονόματα βαρβάτων καραμανλικών και όχι μόνο σε αντίθεση με τον Τζιτζικώστα που παρότι τον ψάχνει η κυβέρνηση δεν μπορούν να του βρουν τίποτε.
Δημοσκόπηση της εταιρίας e-voice που δημοσιεύει ο "e-typos.com δείχνει τον Απόστολο Τζιτζικώστα με ποσοστό 33,5%,  τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη 31,3%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο 22,7% και τον Αδωνι Γεωργιάδη στο 11,1%.
Σε λίγες ώρες το πάρτυ αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου