Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Αγγουράκια γεμιστά με κατίκι .


Υλικά για 4 άτομα
2 μέτρια αγγούρι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
150 γρ. κατικι Δομοκού
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100γ.ρ πάστα ελιάς
100 γ.ρ πάστα λιαστής ντομάτας
1 κρεμμύδι μέτριο ξηρό
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί με το γιαούρτι και χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι τα δουλεύεται καλά να γίνουν μια λεία μάζα, Αλατοπιπερώνεται και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον δυόσμο το αδειάζετε σε 3 μπολ και προσθέστε στο ένα πάστα ,ελιάς και στο άλλο λιαστή ντομάτα . Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το αγγούρι στη μέση και αδειάζουμε τα σπόρια του αγγουριού με ένα κουταλάκι, Γεμίζουμε τις κοιλότητες με την κρέμα του τυριού, ελιάς και λιαστής ντομάτας και βάζουμε τα αγγουράκια σερβίρεται , στολισμένα με μικρά φυλλαράκια δυόσμου, άνηθο, ,μαϊντανό.









Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος










romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου