Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η ''για πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση'' ...εντοπίζει αποκλίσεις που δημιουργούν ίλιγγο, στο «πόθεν έσχες» του υπουργού της Γιώργου Σταθάκη

Image111Handler.ashx.jpeg

Αποκλίσεις που δημιουργούν ίλιγγο εντοπίζονται στο «πόθεν έσχες» του κ. Γιώργου Σταθάκη αυξάνοντας την ορμή της πολιτικής περιδίνησης που ανοίγει για την κυβέρνηση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε στην Βουλή το 2012 και αφορά το έτος 2011 δεν «έλειπε» μόνο το ένα εκατομμύριο αλλά συνολικά περίπου 1.800.000 ευρώ! Πρόκειται, για καταθέσεις στις οποίες είναι συνδικαιούχος με την μητέρα του και τον αδελφό του.

Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Σταθάκη που ανέφερε ότι οι αποκλίσεις στην ακίνητη περιουσία αφορούν λίγα αγροτεμάχια της γυναίκας του που βρίσκονται υπό δικαστική διεκδίκηση, υποστηρίζοντας ότι στην επίμαχη δήλωση δεν έχουν δηλωθεί συμμετοχές από 3% έως 66% σε συνολικά 38 ακίνητα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ορισμένα από αυτά τα ακίνητα είναι μεγάλα και εμπορικά κτήρια στο κέντρο των Χανίων.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι αποκλίσεις δεν εντοπίστηκαν από έρευνα των ορκωτών λογιστών αλλά από την συμπληρωματική δήλωση που κατέθεσε ο κ. Σταθάκης. Ωστόσο, έμπειροι νομικοί υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία δημιουργούν μείζον ζήτημα για τον υπουργό και σίγουρα τεκμηριώνουν το αδίκημα της ανειλικρινούς δήλωσης «πόθεν έσχες», τουλάχιστον για το 2012.

Σχολιασμός: Καθώς περιμένουμε να ξετυλιχθεί το κουβάρι και ενώ κατά παράξενο τρόπο το σκάνδαλο Σταθάκη έχει χαθεί από τα πρωτοσέλιδα των πλέον γνωστών ελληνικών εφημερίδων, παραθέτουμε παλαιότερο σχόλιο του Σταθάκη, με ημερομηνία 21/01/2014:

CVYqDZdVAAAnn7s.png-large.png

Και κάτι πιο πρόσφατο:

015-12-04_3.58.28.png

Το μόνο που μένει να δούμε, μετά και το κάλεσμα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε απεργία κατά των μέτρων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τον ''Σταθάκη της πλατείας Συντάγματος'' να κυνηγά τον ''Σταθάκη της βουλής'' στο περιστύλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου