Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Χήρα την Δευτέρα

liani
                                  
Παρακολούθησα τη συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη στον κομιστή, με αφορμή το νέο λιβελογράφημα που υπογράφει για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Get a life θα μου πείτε και θα χετε δίκιο, anyway...

Με τον κομιστή τα έλεγαν σαν χήρες φιλενάδες που κουτσομπολεύουν τους μακαρίτες τους. Ο κομιστής μάλιστα πρέπει ενδόμυχα να ζήλευε που ο Ανδρέας παντρεύτηκε αυτήν και όχι αυτόν.


Συμπεράσματα:
1. Η Δήμητρα Λιάνη δεν πρέπει να έχει πάρει ενδεικτικό Δημοτικού. Και αν έχει καταφέρει να το αποκτήσει αυτό θα είναι με βαθμό Γ' λόγω του κριαριού που θα έταξε το σόι της στον δάσκαλο.
2. Η γυναίκα έχει ανάγκη από χρήματα. Αεροσυνοδός δεν μπορεί να ξαναγίνει γιατί ιδιωτικοποιήθηκε η Ολυμπιακή. Απευθύνθηκε στους Λιβάνιδες οι οποίοι βρήκαν διαθέσιμους ghost-writers, να κάνουν βιβλίο τις σημειώσεις που κρατούσε σε άδεια πακέτα Assos International.
3. Είναι αρρωστημένα φιλοχρήματη. Θεωρεί ότι δεν έχει αποζημιωθεί οικονομικά όσο πρέπει για τα χρόνια που έζησε μαζί με τον σύζυγό της.
4. Η χυδαία συμπεριφορά της στην μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου αναιρεί τις προσπάθειες που κάνει να μας πείσει ότι την ενδιέφερε και ως άνθρωπος.

Είναι γεγονός οτι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη δεχόταν απίστευτες προσωπικές και χυδαίες επιθέσεις που ήταν άδικες. Όσοι μισούσαν τον Παπανδρέου την χρησιμοποιούσαν για να τον χτυπήσουν και να τον προσβάλλουν. Εκείνος τους έγραφε κανονικά και εκείνοι λύσσαγαν ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς η μετέπειτα συμπεριφορά της δικαιώνει, ως ένα βαθμό, αυτά τα καθάρματα.

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρω για αυτό το αίσχος που είδα είναι ότι με τόση τρέσα στο κεφάλι πιθανόν η κομμώτρια της, της έκανε καταλάθος λοβοτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου