Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Θα μας τρελάνουν εντελώς...Παράφρονες ζωόφιλοι αυτοκαυτηριάζονται στο Σύνταγμα γιατί εσύ, εμείς, σκοτώνουμε ζώα. Δείτε τα video



Δείτε το video



Έχει λαλήσει ο κόσμος μαλάκες μου

Μεσαιωνικά σκηνικά διαδραματίζονται στο Σύνταγμα αγαπητοί φίλοι όπου παλαβοί ζωόφιλοι σημαδεύτηκαν με πυρωμένο σίδερο για να διαμαρτυρηθούν για την κακοποίηση των ζώων. Το νιώσατε έτσι;


Kαίγονται με πυρωμένο σίδερο.

ZOA2
  

σεβάσου τη ζωή, διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων


Δεν κάνουμε πλάκα:

«269» είναι το όνομα του ακτιβιστικού φιλοζωικού κινήματος 269 Life Greece, μέλη του οποίου μαρκαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος το Σάββατο (26/9).

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος, «αποτύπωσαν στο σώμα τους τον αριθμό "269" - τον αριθμό που επέλεξε η βιομηχανία γάλακτος να δώσει σε μια αγελάδα, ώστε να την μετατρέψει σε ένα από τα 150 δισεκατομμύρια ανώνυμα, απρόσωπα θύματα, τα σώματα των οποίων χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εξαιτίας του εγωισμού, της αδιαφορίας και της απληστίας τους».
Τέτοια σκηνικά λέμε:


Flagellants

Σαν μην έφτανε αυτό, στο παγανιστικό βίντεο που ανεβάσαν οι ίδιοι στο youtube και είδατε παραπάνω, έχουν χώσει και death metal για να γίνει τελείως κτηνώδες.

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας αλήθεια;;;

Εμείς πάντως προτιμούμε μορφές ζωοφιλίας, όπως παρακάτω




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου