Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Εκρηκτικές προχθές Δεκαπενταύγουστο, οι Nouvelle Vague στο μνημείο του Αυγούστου, στην Αρχαία Νικόπολη. Μάγεψαν το κοινό με την αισθησιακή σκηνική παρουσία τους. Δείτε τα video

Εκρηκτικές οι Nouvelle Vague στο μνημείο του Αυγούστου- Μάγεψαν το κοινό με την αισθησιακή σκηνική παρουσία τους (Φώτο)

Δείτε τα video




H παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών μάγεψε το κοινό στον εντυπωσιακό χώρο του μνημείου του Αυγούστου στην Αρχαία.

Οι αισθησιακές και εκρηκτικές Liset Alea και Elodie Frege μετέτρεψαν τη συναυλία σε ένα μεγάλο πάρτι με το κοινό να τους ακολουθεί. Τα κορίτσια με πολύ νάζι και σκέρτσο δε σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν, παροτρύνοντας και ξεσηκώνοντας και τον κόσμο από κάτω να κάνει το ίδιο . Στο σχήμα συμμετείχαν οι Marc Collin, Olivier Libaux (κιθάρα), ο Julien Boyer στα τύμπανα και ο Tanel Derard (μπάσο).











































Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της παριζιάνικης μπάντας και να κατακλύζει το χώρο αφού ο κόσμος σίγουρα ξεπερνούσε τα 2.000 άτομα.
Τη συναυλία άνοιξε η αθηναική Real effect band με τις καταπληκτικές φωνές των Λίλα Τριάντη και Χριστίνας Μικρούλη, στην κιθάρα ήταν ο Θάνος Παγκράτης, στο μπάσο ο Μαρίνος Σκούφος ενώ στα πλήκτρα και τα ντραμς ο Πέτρος και ο Βαλάντης Μαράντζας από την Πρέβεζα.
Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της Λέσχης Καταδρομέων, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που βοήθησαν έτσι ώστε αυτή η ξεχωριστή καλλιτεχνική εκδήλωση για την πόλη της Πρέβεζας να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου