Καλούμε τους γέροΠρίτζι (γνωστούς μαφιόζους από την Τιμή των Πρίτζη) της ΝΔ σε μια ύστατη προσπάθεια για να διασώσουν την τιμή και την υπόληψη του κόμματος τους. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν εκδιωχθεί ο Μειμαράκης και μια γαλαζοαίματος τεθεί επικεφαλής του κόμματος που έχει βρωμίσει μπίρες, σουβλάκια και τζατζίκι που είναι της αισθητικής του Βαγγέλα-Μύριαμ Απλού. Προτείνουμε λοιπόν για την ηγεσία της ΝΔ την εγγονή του τέως Μαρία-Ολυμπία η οποία σύμφωνα με το Spirto απολαμβάνει τις πολυτελείς καλοκαιρινές διακοπές της στο πλευρό του γιου τής Ελ Μακ Φέρσον, Φλιν.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αναστατώνει με την παρουσία της πολλούς από τους κοσμοπολίτικους προορισμούς της Υφηλίου, καθώς έχει επισκεφτεί -μεταξύ άλλων- τη Σκωτία, την Ίμπιζα, τις Μπαχάμες και τη Μύκονο. Η 19χρονη κοπέλα έχει παρέα της τον 17χρονο Φλιν, γιο της διάσημης ηθοποιού Ελ Μακ Φέρσον, με τον οποίο φαίνεται ότι περνάει πολύ καλά. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στους δύο νέους έχει αναπτυχθεί μία τρυφερή σχέση, αλλά κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι κάτι τέτοιο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.



Πόζες στο Instragram
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας χαίρεται τη συντροφιά του άλλου, κάτι που γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Μαρία-Ολυμπία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη μία από αυτές, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά κάνοντας θαλάσσια σπορ, ενώ σε μία άλλη η Μαρία-Ολυμπία έχει απαθανατίσει τον φίλο της τη στιγμή που εκείνος βλέπει το ηλιοβασίλεμα. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως η 19χρονη δείχνει ευτυχισμένη και απολαμβάνει κάθε στιγμή του ανέμελου καλοκαιριού της.
Άλλωστε, το θετικό για εκείνη αφορά στο γεγονός ότι, παρότι είναι «γαλαζοαίματη», δεν έχει την υποχρέωση να ακολουθεί όλους εκείνους τους κανόνες και τους περιορισμούς που διέπουν τη ζωή π.χ. της Κέιτ Μίντλετον ή της πριγκίπισσας Βικτόρια της Σουηδίας, μιας και η βασιλεία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί από το 1974. Η Μαρία-Ολυμπία είναι πολύ πιο άνετη και μπορεί να κάνει τις επιλογές της δίχως να φοβάται ότι ενδεχομένως η συμπεριφορά της να θεωρηθεί εκτός των ορίων που προσδιορίζουν τα πρωτόκολλα, τα οποία εν πολλοίς καθορίζουν τα «πρέπει» και τα «μη» των μελών των βασιλικών κύκλων.
Οι φίλοι της την αποκαλούν Μπία. Όμως η γαλαζοαίματη καταγωγή της επιτάσσει να την αποκαλούν πριγκίπισσα. Η 18χρονη Μαρία -Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αποτελεί πια ένα παγκόσμιο Royal Icon με το «Vanity Fair» και το «W» να αφιερώνουν χώρο και εγκωμιαστικά σχόλια για τη «λαμπερή ζωή μιας πριγκίπισσας, όπως παρουσιάζεται μέσα από τα social media». Η πρώτη φωτογραφία μέσα στην κολυμβήθρα την ημέρα της βάφτισής της στο Φανάρι το 1996, με τους γαλαζοαίματους νονούς της και τον πρίγκιπα Κάρολο της Μεγάλης Βρετανίας, έκαναν τον γύρο του κόσμου. Γεννημένη στις ΗΠΑ και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η «Μπία» ήταν το μοναδικό κορίτσι της βασιλικής οικογένειας και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα 4 ζωηρά πριγκιπόπουλα - αδέλφια της. Ήταν η χαϊδεμένη πριγκίπισσα του Παύλου, που ακόμη και σήμερα της δείχνει με όποιον τρόπο μπορεί την αδυναμία που της είχε από την πρώτη ημέρα που την κράτησε στην αγκαλιά του.


Σπουδές στην υποκριτική
Έχοντας λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα πριν καν γεννηθεί, η Μαρία - Ολυμπία επέλεξε ένα εναλλακτικό σχολείο της βρετανικής πρωτεύουσας, αφήνοντας τη συνήθη επιλογή των πανάκριβων κολεγίων της Ελβετίας για άλλους «χρυσούς» κληρονόμους. Σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της τέχνης και πέρασε ως εκπαιδευόμενη και από τον οίκο Dior. «Θέλω να ασχοληθώ με τη μόδα ή τη φωτογραφία. Είμαι δυσλεκτική και γι' αυτό δεν είμαι καλή στα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω έφεση στα καλλιτεχνικά», δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό «Tatler», κληρονομώντας τα γονίδια της Μαρί Σαντάλ, η οποία μερικές δεκαετίες νωρίτερα ήταν βοηθός του γκουρού της pop art, Άντι Γουόρχολ.
Για πριγκίπισσα είναι αρκετά ακομπλεξάριστη και προσπαθεί να μη διαφέρει από τα κορίτσια της ηλικίας της. Βγάζει άπειρες selfie από τα εξωτικά νησιά Μπόρα Μπόρα, την κοσμοπολίτικη Ίμπιζα και το Κάπρι. Κάνει σκι και snowboard στo Γκστάαντ και κάνει παρέα με τις αδελφές Hilton και άλλες celebrities με φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.





Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο
Η εγγονή του Κωνσταντίνου έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπως και ο γιος τής Μακ Φέρσον. Πάντως, παρά το γεγονός ότι έλκει την καταγωγή της από την Ελλάδα, δεν γνωρίζει τη δική μας γλώσσα. Ωστόσο, επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο, όπου είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τον πατέρα της, Παύλο, τη μητέρα της, Μαρί Σαντάλ και τους τέσσερις αδερφούς της (τον 17χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 15χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 11χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 7χρονο Αριστείδη).
Όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, έτσι κι εκείνη ασχολείται ιδιαίτερα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει -με συχνές δημοσιεύσεις- να ενημερώσει τους φίλους της και followers της για τις περιοχές που επισκέπτεται, ενώ μοιράζεται μαζί τους τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις της.