Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Φάτε μάτια ψάρια... Οι 20 πιο καυτές σέρφερ του κόσμου!!!

image


Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Όταν μου διάβασε τον τίτλο του θέματος μια συνάδελφος σκέφτηκα «α καλά, μερικές ακόμα φωτοσοπαρισμένες τύπισσες». Κοιτώντας τις φωτογραφίες ωστόσο, κατέληξα ότι ακόμα κι αν είναι photoshop εξακολουθούν να είναι πανέμορφες, κορμάρες και πραγματικά πολύ συμπαθητικές. Τόσο που αρνούμαι να πω κακή κουβέντα παρόλο που έχω σκυλιάσει από τη ζήλια μου. Και για το κορμί τους και για το γεγονός ότι είναι οι καλύτερες σέρφερ στον κόσμο. Γυμνασμένες, μαυρισμένες, απίστευτες (Γκρρρ). Ειλικρινά θαυμάστε τις....


1. Stephanie Gilmore
image
Αυστραλιανή, 27 χρονών και έξι φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σερφ.
Δείτε το video


2. Kelia Moniz
image
Αμερικανή με καταγωγή από τη Χαβάη. Κάνει σερφ από όταν ήταν 5 χρονών (εδώ και 17 χρόνια δηλαδή) και ο μπαμπάς της ήταν επίσης επαγγελματίας σέρφερ.
Δείτε το video


3. Rosy Hodge
image
Από την Νότια Αφρική. Έχει κερδίσει τέσσερις εθνικούς τίτλους στη Ν. Αφρική. Ετών 28.
Δείτε το video


4. Malia Manuel
image
Η 21χρονη Αμερικανή βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης των καλύτερων γυναικών σέρφερ στον κόσμο. Και είναι από τη Χαβάη.
Δείτε το video


5. Erica Hosseini
image
Η 28χρονη Έρικα είναι επαγγελματίας μοντέλο (ξεκάθαρα) και σέρφερ από την Καλιφόρνια. Ήταν η νικήτρια του Association Pro Surfing Series το 2012.
Δείτε το video


6. Quincy Davis
image
Η Αμερικανή σέρφερ από το Μόντοκ της Νέας Υόρκης, εκτός από επαγγελματίας σέρφερ, στα 20 της είναι και σχεδιάστρια μόδας του σπόνσορά της Volcom.
Δείτε το video


7. Maud Le Car
image
Η 23χρονη Γαλλίδα μεγάλωσε στον Άγιο Μαρτίνο της Καραϊβικής και σήμερα βρίσκεται στην 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών σέρφερ.
Δείτε το video


8. Claire Bevilacqua
image
Θα μπορούσες να την πεις και ηλικιωμένη σε αυτή την λίστα, αφού έχει πατήσει τα 32. Η Αυστραλιανή σέρφερ έρχεται από το Περθ και το παρατσούκλι της είναι Bevo.
Δείτε το video


9. Veronica Kay
image
Η κ. Κέι καίει και τσουρουφλάει. Στα 34 της έχει σώμα που θα ζήλευαν πολλές. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και σέρφερ από τη Λα Τζόλα της Καλιφόρνια, ενώ έχει εμφανιστεί και στο τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «Boarding House: North Shore».

10. Nikki van Dijk
image
Στα 21 της μετράει ήδη πολλές διακρίσεις αλλά και τον παγκόσμιο τίτλο της γυναικείας τζούνιορ κατηγορίας, τον οποίο κέρδισε το 2012.
Δείτε το video


11. Bruna Schmitz
image
Βραζιλιάνα, ετών 25, από τον Παρανά, συμμετέχει (και κερδίζει) διαγωνισμούς σέρφινγκ από όταν ήταν 12 χρονών.
Δείτε το video


12. Coco Ho
image
Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με επαγγελματίες σέρφερ, η πορεία της ήταν αναπόφευκτη. Η 24χρονη Χο, από το Οάχου της Χαβάης έχει μπαμπά, αδερφό και θείο επαγγελματίες σέρφερ.
Δείτε το video



13. Sage Erickson
image
Γεννημένη στο Οτζάι της Καλιφόρνια, η 24χρονη Σέιτζ απέκτησε τις ικανότητές της στο σερφ στη Χαβάη, όπου μετακόμισε με τους γονείς της όταν ήταν 9 ετών.
Δείτε το video


14. Amy Cobb
image
Αν σας θυμίζει κάτι, ίσως είναι επειδή υπήρξε πρέσβειρα για την ασφάλεια στο νερό, αλλά και επειδή έχει ποζάρει αισθησιακά για το Playboy. Είναι από την περιοχή Παπιγιόν της Νεμπράσκα.

15. Anastasia Ashley
image
H 28χρονη Αναστασία από το Σαν Κλέμεντ της Καλιφόρνια, κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στο σέρφερ στην ηλικία των 6 ετών και την μεγάλη εθνική διάκριση στην ηλικία των 16.
Δείτε το video


16. Monyca Eleogram
image
Μοντέλο και σέρφερ. Και έχει πρωταγωνιστήσει και στο ντοκιματέρ για σέρφινγκ «Hana Surf Girls». Και όλα αυτά μέχρι τα 25.
Δείτε το video


17. Alana Blanchard
image
Σέρφερ, μοντέλο και σχεδιάστρια μαγιό για την Rip Curl. 25 ετών από την Χαβάη.
Δείτε το video


18. Sally Fitzgibbons
image
Είναι μόλις 24 ετών, από την Γκερόα της Αυστραλίας και έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί μέχρι και στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο σέρφινγκ γυναικών.
Δείτε το video


19. Laura Enever
image
Αυτή σίγουρα θα σας θυμίζει κάτι γιατί πρωταγωνιστεί στις περισσότερες διαφημίσεις της Nike. Είναι 23 ετών και 10η στην παγκόσμια κατάταξη στο σέρφινγκ γυναικών.
Δείτε το video



20. Catherine Clark
image
Η Κάθριν από την Καλιφόρνια είναι πολυτάλαντη. Είναι σέρφερ, μοντέλο, καλλιτέχνης και τραγουδίστρια ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στις περισσότερες διαφημίσεις της Billabong.
Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου