Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Δύο περιπτώσεις ποινικών διώξεων σε υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, περιγράφονται στην ετήσια έκθεση Ρακιντζή

Δύο περιπτώσεις ποινικών διώξεων σε υπαλλήλους του Ν. Πρέβεζας περιγράφονται στην ετήσια έκθεση Ρακιντζή

Διάφορες περιπτώσεις κακοδιοίκησης στο Δημόσιο Τομέα, περιγράφει για μια ακόμη χρονιά η ετήσια έκθεση του Γενικού Έπιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.
Σε ό,τι αφορά το Νομό Πρέβεζας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υπάρχουν δύο περιπτώσεις ποινικών διώξεων που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας και κοινοποιήθηκαν στο γραφείο του ΓΕΔΔ.
Αφορούν έναν άντρα και μία γυναίκα, εργαζόμενους στο Δήμο Πρέβεζας και η κατηγορία είναι παράβαση καθήκοντος.
Σε επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο του ΓΕΔΔ, μας ανέφεραν πως δεν πρόκειται για σοβαρές περιπτώσεις (όπως π.χ. απιστία στην υπηρεσία, υπεξαίρεση κ.α.), ενώ έχουν ειδοποιήσει το Δήμο Πρέβεζας, ώστε -αν θέλει- να λάβει πειθαρχικά μέτρα.
Στο μεταξύ ο Τοµέας Βορείου Ελλάδος της ΕΥΕ∆ - µετέπειτα Τµήµα Επιθεώρησης ∆όµησης και Κατεδαφίσεων της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος, ενέταξε στην έκθεση του κ. Ρακιντζή τα παρακάτω πεπραγμένα για το 2014.

 eikonitsa

Θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ του και θα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε και περαιτέρω πληροφορίες για τους ελέγχους της ΕΥΕ∆.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου