Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βουλευτή Άρτας Χρήστου Γκόκα


Με το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, του 2015, ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για την παραπέρα πορεία της Χώρας μας. Καλείται με τις σωστές επιλογές του, να δώσει τη δυνατότητα ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που έφερε η υπονόμευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, προς εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων, αντίθετα με κάθε πνεύμα συναίνεσης και συνεννόησης απέναντι στις κρίσιμες στιγμές για τη Χώρα μας, αλλά και αντίθετα με το συμβολισμό της Εθνικής ενότητας που επιβάλλει το κύρος του κορυφαίου πολιτειακού θεσμού.
Ο ίδιος ο Ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί τους αγώνες και τις θυσίες του, και τα μέχρι σήμερα θετικά αποτελέσματα, και θα δώσει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειας για την οριστική έξοδο από τη κρίση και τα μνημόνια, και το πέρασμα στη νέα εποχή με ασφάλεια και προοπτική. Για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα και οι ανάγκες, όπως η ανεργία, η αποκατάσταση των αδικιών, η ανάπτυξη και η κοινωνική αλληλεγγύη.
Οφείλουμε όλοι αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν για πολλές κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες μας, να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζονται και να υπηρετήσουμε με ευθύνη και ειλικρίνεια την ανάγκη της Εθνικής σταθερότητας.
Καλή και δημιουργική Χρονιά.

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου