Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Παπαδάτες Πρέβεζας. Πραγματοποιήθηκε η μετακομιδή μέρους του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.Πλούσιο φωτορεπορτάζ



Με λαμπρότητα αλλά και με την δέουσα κατάνυξη έγινε στις Παπαδάτες  το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 4:30 μ.μ., η  επίσημη υποδοχή τεμαχίου (από το χέρι) Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιερομάρτυρος και Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης  κ.κ. Χρυσοστόμου, 13 ιερέων και μεγάλου αριθμού πιστών.
Η υποδοχή έγινε στην είσοδο του χωριού και μετά από μία σύντομη λιτανεία , η πομπή κατευθύνθηκε προς τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος «Φανερωμένης», όπου πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού και η προσκύνησις του Ιερού Λειψάνου
Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ.Αναστασία Καραπάνου και κ.Δημήτρη Πάντο, ο δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πρέβεζας Δημήτριος (Τάκης) Παππάς και ο υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές με τη Ν.Δ. κ. Στέργιος Γιαννάκης.
Διακρίναμε επίσης την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο της Π.Ε. Πρέβεζας κ. Σέβη Κονταξή και τον εκδότη του περιοδικού "ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ" κ. Γιώργο Βασιλείου.
Την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Ευθυμίου Χριστόφορος





















































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου