Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Δεκάδες Πρεβεζάνοι χθές στο Ίδρυμα Μπενάκη, στην παρουσίαση του ΚΙΔΗΣΟ (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών) του Γιώργου Παπανδρέου



Ούτε οι επιτελείς του Γιώργου Παπανδρέου, δεν περίμεναν  την αθρόα συμμετοχή του κόσμου που κατά χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην επίσημη πρώτη της παρουσίασης του ''Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών'',  χθές Σάββατο το απόγευμα 3 Ιανουαρίου 2014, στο Μπενάκειο Ίδρυμα της οδού Πειραιώς. Αυτό που έγινε από την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, δεν περιγράφεται. Όλοι οι χώροι του Ιδρύματος κατακλύστηκαν, αλλά και ο προαύλιος χώρος και οι παράπλευροι προς το  Ίδρυμα δρόμοι.

Το www.romiazirou.blogspot.gr με συνεργάτη του, έδωσε το παρών στην παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης και την πρώτη ομιλία του Προέδρου  του ΚΙΔΗΣΟ  Γιώργου Παπανδρέου.  Μέσα στην κοσμοσυρροή είχαμε την δυνατότητα να συναντήσουμε αρκετούς Πρέβεζάνους και να συνομιλήσουμε μαζί τους, αλλά και να πληροφορηθούμε και για τις παρουσίες άλλων επώνυμων και ανώνυμων συμπατριωτών μας που ήταν εκεί.


Απ΄ότι είδαμε, εκεί ήταν η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ  Πρέβεζας  Mαρίνα Ντούσκα, με αρκετά μέλη της Νομαρχιακής, ο πρώην Γραμματέας Φώτης Ζέρβας, ο πρώην Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κατηνιώτης, ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής Κώστας Κωνής, που όπως πληροφορηθήκαμε από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, είναι ένας από τους 252 υπογράψαντες την Ιδρυτική Διακήρυξη που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο, ο πρώην Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Χρήστος Χρήστου, με τον αδελφό του Παύλο Χρήστου δάσκαλο, και πολλοί άλλοι που θα αναφέρουμε σε νεώτερη ανάρτηση μας.


Αλλά και από την Άρτα ήταν εκεί ο πρώην Δήμαρχος  Παπαλέξης με μιά μεγάλη ομάδα Αρτινών, που ήρθαν από την Άρτα για να συνομολογήσουν με την παρουσία τους στην Ίδρυση του νέου κόμματος. Και από τα Γιάννενα και την Θεσπρωτία συναντήσαμε αρκετούς, που διετέλεσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά το παρελθόν, όπως επίσης και πάρα πολλούς της Ηπειρώτικης αποδημίας της Αττικής, δίνοντας το δικαίωμα να εκτιμήσουμε ότι οι Ηπειρώτες της Αττικής, που στήριζαν κατά το παρελθόν, προσχωρούν στο νέο κόμμα του Γιώργου Παάπνδρέου.

Σε νεώτερη ανάρτηση μας θα καταχωρίσουμε τα ονόματα των Ηπειρωτών, που προσήλθαν στην Ιδρυτική Συγκέντρωση του ΚΙΔΗΣΟ και συμπλήρωσαν το σχετικό έντυπο καταγραφής, συμπαράστασης και στήριξης του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, που διενεμήθει στους χώρους του Ιδρύματος Μπενάκη.

Το www.romiazirou.blogspot.gr εύχεται καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα Παπανδρέου, το νέο κόμμα ΚΙΔΗΣΟ,  προσδοκώντας, ότι θα συνδράμει και αυτό, στις προσδοκούμενες καλύτερες μέρες για τον Ελληνικό λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου