Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

"Παγοδρόμια" και "ποτάμια" οι δρόμοι στα Γιάννενα, εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων, με εκατοντάδες προβλήματα η Πρωτοχρονιά στο λεκανοπέδιο. Δείτε και μαγικές εικόνες από την παγωμένη πόλη!!!















Ο έντονος κυματισμός της λίμνης Παμβώτιδας,από τους ισχυρούς ανέμους που σάρωναν  την πρωτεύουσα της Ηπείρου, μετέτρεψε τους παραλίμνιους δρόμους σε μερικά σημεία σε παγοδρόμια και σε άλλα σημεία σε ποτάμια!!!Όσοι οδηγοί δεν υπάκουαν στις συστάσεις των ανδρών της τροχαίας και προσπαθούσαν μέσω παραδρόμων να βρεθούν στη παραλίμνιο,είτε κόλλησαν τα αυτοκίνητα τους στον πάγο είτε τα μετέτρεψαν σε...αμφίβια!!! 


Με εκατοντάδες προβλήματα η Πρωτοχρονιά στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

















Κακό ποδαρικό έκανε στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ευρύτερα στο λεκανοπέδιο της περιοχής το 2015, καθώς η επόμενη ημέρα της θεομηνίας βρήκε την πρωτεύουσα της Ηπείρου να μετρά τις πληγές της. Τα προβλήματα παραμένουν πολλά και θα απαιτηθούν αρκετές ημέρες μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρως η ηρεμία και οι πολλές ζημιές στους δρόμους, τις υποδομές αλλά και τις περιουσίες των πολιτών. Τα συνεργεία δουλεύουν νυχθημερόν και οι πολίτες με προσωπική εργασία προσπαθούν να επουλώσουν τις αμέτρητες πληγές στα Γιάννενα. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε...






Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων!















Οι θυελλώδεις άνεμοι,παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους στο γραφικό νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας,Πολλά δέντρα από το αλσύλλιο έχουν κυριολεκτικά ξεριζωθεί,ενώ ο οικισμός παρέμεινε χθες για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα. O πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Άρης Λιούμπος,καθώς και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας,πραγματοποιούν μια  πρώτη καταγραφή των ζημιών.






Μαγικές εικόνες από τα παγωμένα Γιάννενα!!!


















Το εκπληκτικό χειμωνιάτικο τοπίο,με τον πάγο που ήρθε να καλύψει σαν "γυάλινος" μανδύας τα πάντα, χαρίζοντας πολύ όμορφες εικόνες,έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν από το πρωί,κάτοικοι των Ιωαννίνων και επισκέπτες.Ο φωτογραφικός φακός του epirusgate,κατέγραψε τις εικόνες με τα παγωμένα Γιάννενα:







Δείτε ένα video από το Παραλίμνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου