Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

«Χοντρό παιχνίδι» γύρω από τη σχεδιαζόμενη Μαρίνα στο Βάλτο της Πάργας


Όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το atpreveza, το θέμα της κατασκευής Μαρίνας στον Βάλτο της Πάργας (το οποίο μάλιστα κινήθηκε κάτω από τη... μύτη όλων των αρμόδιων φορέων, πριν αποκαλύψουμε δημοσιογραφικά το θέμα), θα έρθει προς συζήτηση-ενημέρωση σε λίγες ημέρες στο δημοτικό συμβούλιο Πάργας.
Είναι δεδομένο πως θα απασχολεί την τοπική κοινωνία για πολλούς μήνες ακόμη, καθώς είναι ξεκάθαρο πως το «παιχνίδι» που παίζεται γύρω από το θέμα είναι «χοντρό», μιας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για fund Γερμανών και Ολλανδών, που βρίσκεται πίσω από την επένδυση.

Σε κοινή ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στο Φανάρι και την Πάργα» και της περιφερειακής κίνησης «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ», αναφερόταν μάλιστα πως: «Η συγκεκριμένη εταιρία, πέρα από τις εκτάσεις που αγόρασε από ιδιώτες, περιλαμβάνει στο τοπογραφικό τμήμα του αιγιαλού, δημόσιες και ξένες εκτάσεις και το ίδιο το αλιευτικό καταφύγιο και προσπαθεί να τα εντάξει σε διαδικασία νομιμοποίησης αυθαιρέτων»!.
Και φαίνεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πως πρόκειται για διαπίστωση και όχι απλώς για εικασία, κάτι που συνάδει και με τα όσα προαναφέραμε...

Σε λίγες ημέρες λοιπόν τα σπουδαία...

http://www.atpreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου