Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εισπράξεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΔΟΥ Πρέβεζας. Καταχρεωμένοι και οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας


 Σας παρουσιάζουμε τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με την είσπραξη παλαιών οφειλών, από τη ΔΟΥ Πρέβεζας το 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014.

Μπορείτε να δείτε το «χορό» εκατομμυρίων ευρώ, γύρω από τη λειτουργία της Εφορίας, αλλά και μέσα από τα ποσοστά είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, να διαπιστώσετε ότι και οι πολίτες του Ν. Πρέβεζας είναι καταχρεωμένοι.

 grafika1
1. Είσπραξη παλαιών οφειλών: Ποσό εισπράξεων (σε ευρώ) που πραγματοποιήθηκαν εντός του τρέχοντος έτους (από 1/1/2013), έναντι των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο που έληξαν χωρίς να πληρωθούν έως τις 30/11/2012.Τα ποσά είναι σωρευτικά. Από τον Απρίλιο και μετά ο υπολογισμός των παλαιών οφειλών άλλαξε.

2.  Είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών τρέχοντος έτους: To ποσοστό είσπραξης επί των οφειλών που καθίστανται ληξιπρόθεσμες απο την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους και μετά (ήτοι από 1/12/2012 ) και εισπράχθηκαν εντός του τρέχοντος έτους.

 grafika2

1. Είσπραξη παλαιών οφειλών: Ποσό εισπράξεων (σε ευρώ) που πραγματοποιήθηκαν εντός του τρέχοντος έτους (από 1/1/2014), έναντι των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο που έληξαν χωρίς να πληρωθούν έως τις 30/11/2013. Τα ποσά είναι σωρευτικά. Από τον Απρίλιο 2013 και μετά ο υπολογισμός των παλαιών οφειλών άλλαξε.

2.  Είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών τρέχοντος έτους: To ποσοστό είσπραξης επί των οφειλών που καθίστανται ληξιπρόθεσμες απο την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους και μετά (ήτοι από 1/12/2013 ) και εισπράχθηκαν εντός του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου