Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Αισθησιακές φωτογραφίες Πρεβεζάνου φωτογράφου προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο

1186049_10151537702987031_16348865_n


Σάλο προκαλούν στο διαδίκτυο αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει  Πρεβεζάνος φωτογράφος.

Ο Theofilos Kazantzidis τραβάει καταπληκτικές φωτογραφίες αλλά οι ημίγυμνες πόζες ιδιαίτερα εμφανίσιμων γυναικών προκάλεσαν αντιδράσεις σε συντηρητικούς κύκλους που το θεώρησαν πορνογραφικό υλικό.

Ο ίδιος ο φωτογράφος  σχολίασε μερικές από αυτές τις αντιδράσεις  γράφοντας στο στο προσωπικό του facebook τα εξής: «μολις εφαγα ακομα μια φορα δυο αναφορες για πορνογραφικο υλικο στην φωτογραφια αυτη εδω θα ηθελα να μου στειλουν μνμ αυτοι που το εκαναν ,η να με βρουν live να με μαλωσουν. και οταν θα ερθουν ας μου φερουν και τους σκληρους δισκους απο τον υπολογιστη τους να δουμε τι αρρωστημενοι ειναι με το περιεχομενο μεσα σε αυτους » .

Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να διαδώσουν ψευδώς ότι στις φωτογραφίες συμπεριλαμβάνεται και ανήλικο κορίτσι, κάτοικος Πρέβεζας, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε. Και αυτό γιατί οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ονόματα που παραπέμπουν σε γνωστά πρόσωπα, τα οποία διαθέτουν και προσωπικό facebook με όλα τους τα στοιχεία.

Πέραν τούτου και επειδή ο συντηρητισμός αυτού του είδους αλλά και η κοινωνική υποκρισία δεν έχουν θέση στην Πρέβεζα του σήμερα, θα πρέπει όσοι εκφράζουν τέτοιες απόψεις να καταλάβουν ότι η τέχνη δε μπαίνει σε καλούπια και δεν φυλακίζεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ερμής του Πραξιτέλη και η «Αφροδίτη» της Μήλου είναι 2 αγάλματα που θαυμάζονται από όλο τον σύγχρονο κόσμο, παρά το γεγονός ότι αναπαριστούν ένα γυμνό άντρα και μία ολόγυμνη γυναίκα ιδιαιτέρου κάλους.

Οπότε ο αυτοσαρκασμός του φωτογράφου να φωτογραφηθεί πίσω από κάγκελα, είναι η καλύτερη απάντηση.
» Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού .»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου