Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Πάργας: ''Δεχτήκαμε λεκτική αλήτικη επίθεση απο το Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Λιόλιο που με τη σύμπραξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Κ. Νάστα, προσπαθεί να αποχαρακτηρίσει τα αγροκτήματα Δ.Δ Βαλανιδοράχης''



Ανακοίνωση.
Είναι ο ίδιος που μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση, αύξησαν τα δημοτικά τέλη κατά 600%.

Με την παρούσα ανακοίνωση κάνουμε γνωστό προς αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά με την πρωτοφανή λεκτική αλήτικη επίθεση που δέχτηκε το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Πάργας.

Ο πολιτικός γυρολόγος και Δήμαρχος Λιόλιος Αθανάσιος, χρησιμοποιώντας γκεμπελίστικες μεθόδους, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, να θολώσει τα νερά και να απαλλαγεί έτσι από βαριές ευθύνες που τον βαραίνουν κάνοντας πράξη τους νόμους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, σε αρκετές περιπτώσεις μαζί με τη σύμπραξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Κου Νάστα, προσπαθεί να αποχαρακτηρίσει τα αγροκτήματα στη θέση Χωραφιά του Δ.Δ Βαλανιδοράχης.
Είναι ο ίδιος που μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση, αύξησαν τα δημοτικά τέλη κατά 600%. Είναι αυτός που έκλεισε παιδικούς σταθμούς.
Είναι αυτός που αποκάλεσε τους αγωνιζόμενους αγρότες κατσαπλίάδες και πορ..
Ο προσκυνημένος στις οικονομικές ανάγκες μεγάλων εταιριών Δήμαρχος Λιόλιος είναι αυτός που προσπαθεί να την 'γλυτώσει' κάνοντας επίθεση σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ σε φίλους και αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης.




Οι ευθύνες του είναι τεράστιες. Όσον αφορά για τα αγροκτήματα του Δ.Δ Βαλανιδοράχης προσπαθεί να τα μετατρέψει σε οικοπεδική ζώνη έχοντας και ο ίδιος οικονομικά συμφέροντα, αλλά κυρίως για να μπάσει από τα πίσω μεγάλα οικονομικά συμφέροντα εταιριών και να τσιμεντοποιήσουν μία περιοχή 600 στρεμμάτων με τον ψευδεπίγραφο τίτλο ΄Β εξοχική κατοικία χωρίς να βρίσκει ούτε ΈΝΑΝ κάτοικο σύμφωνο(!!!) παρά μόνο ένθερμους υποστηριχτές του Δημοτικού του Συμβουλίου, έχοντας και αυτοί αγοράσει στην περιοχή αγροκτήματα.
Στην 7/2011 είχε υποστηριχτές και τον επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάστα Αντώνιο ο οποίος αυτός και η παράταξή του δεν διαφωνούσαν να πολεοδομηθεί η περιοχή παρά μόνο στον τρόπο χρηματοδότησης της μελέτης «Σμπόνιας Νικόλαος : Η μελέτη να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη - κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν θα φέρει αντίρρηση για την σύνταξη της πολεοδομικής μελέτης και κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι η πολεοδόμιση μίας περιοχής συμβάλει στην ανάπτυξη».
Συμπέρασμα να ποιος είναι με ποιόν! Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, οι δυνάμεις μας του Δ.Δ Βαλανιδιράχης δεν έχουν ανάγκη από σωτήρες τύπου Λιόλιου.




Οι δημότες μας του Δ.Δ Βαλανιδιράχης πήραν την απόφαση να αντιπαρατεθούν σε αυτήν τη καταστροφή που προσπαθούν να περάσουν, και αντιδρώντας οργανωμένα θα συμβάλουν στην απόφαση της καθολικής πλειοψηφίας: Όχι στον αποχαρακτηρισμό των αγροκτημάτων μας. Πρόταση που την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου μας βρίσκει σύμφωνους και όσο για τους «τραμπουκισμούς» κατά τον Κο Λιόλιο στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, δέχτηκε διαμαρτυρία των κατοίκων του Δ.Δ Βαλανιδοράχης πάνω 60 ατόμων.
Και ο «Δημοκρατικός» κατά τα άλλα δήμαρχος Λιόλιος Θανάσης κάλεσε την αστυνομία για να έρθει στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής να επιβάλει την τάξη, και ως κατοχικός κουκουλοφόρος ο απερχόμενος δήμαρχος έδειχνε με το δάχτυλο στους αστυνομικούς να πετάξουν έξω μέλος του ΚΚΕ και απαιτούσε να συλληφθεί!!!
Αφού δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις, Ως εκ θαύματος οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω τον Λιόλιο Θανάση και Νάστα Αντώνη διότι ήταν παράνομοι στη συγκεκριμένη επιτροπή.
Οι άθλιοι στημένοι μονόλογοι στα Μ.Μ.Ε, τους χρησιμοποιούν Άθλιοι συκοφάντες.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΚΚΕ και τα μέλη του έχουν πολιτική θέση για τα προβλήματα και ποιος τα δημιουργεί. Δεν έχουμε πρόβλημα δημόσιας αντιπαράθεσης με κανέναν αντίπαλο πλην τους φασίστες.
Το ΚΚΕ και στην περιοχή δίνει αγώνα να οργανώσει την πάλη των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας για να αποκρούσουν τα σχέδια των μεγάλων συμφερόντων, που έχουν βάλει τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, τύπου Λιόλιου, με το πρόσχημα της ανάπτυξης να ξεπουλήσουν τα πάντα π.χ Χωραφιά, Αλωνάκι, Αμμουδιά.

Θα μας βρούνε μπροστά τους μαζί με τον αγωνιζόμενο εργάτη, αγρότη, μικροεπαγγελματία, γυναίκα και νεολαίο, για τα δικαιώματά μας.
Αυτή είναι η μόνη απειλή μας απέναντί τους!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου